Jump to content
Executor

Стрелката за отчитане на горивото не работи.

Recommended Posts

Здравейте,Стрелката за нивото на бензина си работеше безотказно. Днес заредих, стрелката си отчете правилно колкото съм си заредил (знам, понеже винаги зареждам за 40 лева и знам, къде отива долу горе) . Покарах малко и след като загасих колата, стрелката си остана на същото положение - не отиде на нулата. После доста карах, почти изразходих горивото но тя си стои на старото положение. Видях, че преди време е имало такава тема, но нищо конкретно не е казано. Реших да пусна нова тема, та ако някой все пак е отркил от къде идва проблема.

Редактирано от Executor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напиши все пак за каква кола става дума, защото на моята примерно като загася стрелката си остава на мястото, но уреда си отчита правилно :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивик 6 ген. А иначе стрелката тръгна незнам какво беше станало. А иначе видях същия сивик на един паркинг и видях, че стрелката си показва колкото бензин си има и при спряна кола. Ама аз явно се филмирах, като видях че не работи. Сега тръгна и си отчита както си му е реда. И при мен при загасена кола си остава колкото си има в резервоара. Много зле ей......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята дори при изгасен мотор си седи там където е била при запален .. а относно показанията .. като кача 1 баир .. и стрелката пада .. като почна да се спускам и скача .. не се филмирай :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята дори при изгасен мотор си седи там където е била при запален .. а относно показанията .. като кача 1 баир .. и стрелката пада .. като почна да се спускам и скача .. не се филмирай :)/>/>

Това е така защото бензиновата помпа ти е в предната част на резервоара и когато се катериш бензина отива в задната и поплавака показва по-малко, съответно при спускане отива в предната част и показва повече ;)/> Редактирано от honda_lv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай за спам-а но колко е резерва на 6 та ген ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така показва ,защото е на съпротивление самия подплавак иначе мисля беше 45литра на 6та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...