Executor 49 #1 Публикувано 24 Ноември, 2012 (Редактирано) Здравейте,Стрелката за нивото на бензина си работеше безотказно. Днес заредих, стрелката си отчете правилно колкото съм си заредил (знам, понеже винаги зареждам за 40 лева и знам, къде отива долу горе) . Покарах малко и след като загасих колата, стрелката си остана на същото положение - не отиде на нулата. После доста карах, почти изразходих горивото но тя си стои на старото положение. Видях, че преди време е имало такава тема, но нищо конкретно не е казано. Реших да пусна нова тема, та ако някой все пак е отркил от къде идва проблема. Редактирано 24 Ноември, 2012 от Executor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 24 Ноември, 2012 Напиши все пак за каква кола става дума, защото на моята примерно като загася стрелката си остава на мястото, но уреда си отчита правилно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #3 Отговорено 24 Ноември, 2012 Сивик 6 ген. А иначе стрелката тръгна незнам какво беше станало. А иначе видях същия сивик на един паркинг и видях, че стрелката си показва колкото бензин си има и при спряна кола. Ама аз явно се филмирах, като видях че не работи. Сега тръгна и си отчита както си му е реда. И при мен при загасена кола си остава колкото си има в резервоара. Много зле ей...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 25 Ноември, 2012 моята дори при изгасен мотор си седи там където е била при запален .. а относно показанията .. като кача 1 баир .. и стрелката пада .. като почна да се спускам и скача .. не се филмирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 25 Ноември, 2012 (Редактирано) моята дори при изгасен мотор си седи там където е била при запален .. а относно показанията .. като кача 1 баир .. и стрелката пада .. като почна да се спускам и скача .. не се филмирай :)/>/>Това е така защото бензиновата помпа ти е в предната част на резервоара и когато се катериш бензина отива в задната и поплавака показва по-малко, съответно при спускане отива в предната част и показва повече ;)/> Редактирано 25 Ноември, 2012 от honda_lv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 25 Ноември, 2012 Извинявай за спам-а но колко е резерва на 6 та ген ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #7 Отговорено 25 Ноември, 2012 Така показва ,защото е на съпротивление самия подплавак иначе мисля беше 45литра на 6та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове