Kisimov89 0 #1 Публикувано 23 Ноември, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги.Нов съм във форума,на път съм да се сдобия с Хонда от посочения модел и реших,че бихте могли да ми помогнете.Първо искам да се извиня ако някъде съществува подобна тема,но за сега не успях да открия желаната информация. Сивичето е 7ма генерация 1.6 втек 110 коня хечбек двувратка , 2003 година (фейслифтовия модел) ,на 97 000 километра 1.Какво е мнението ви като цяло точно за този тип двигател ? 2.Какъв е разхода на гориво и добре ли ще е ако се сложи и газова ? 3.Как бихте сравнили Сивика и Джаз,понеже един приятел ми пуска мухата за Джаз,тъй като е много икономична,но аз честно казано съм скептично настроен към този модел и си харесвам повече сивика,дори и да гори повече. Благодаря предварително за отзивчивостта на колегите,притежатели на такъв автомобил.Наистина ще ми бъде полезна всякаква информация Редактирано 23 Ноември, 2012 от Kisimov89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #2 Отговорено 23 Ноември, 2012 (Редактирано) Само да ти се чете - тук ,тук.................. Не подценявай Джаза, изключителен градски автомобил/преки впечатления/. Редактирано 23 Ноември, 2012 от IcoZL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове