red_devil 9 #1 Публикувано 22 Ноември, 2012 Колеги хондичката някой път трудно пали, по-точно бавно върти много бавно мисля че е стартер.И от вчера вече не държи никакви обороти освен когато е на скорост,тогава всичко е нормално изк.ли предавката колата изгасва без да влиза в нормалните 800/900 оборота.Ако някой знае какво може да е да помогне.Преди пак правеше така и беше от тъпия карб, и сега според мен пак е от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #2 Отговорено 25 Ноември, 2012 Koлата е ремонтирана темата за триене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 25 Ноември, 2012 То за темата нямаш ядове ,ма кат се пусне една тема за даден проблем ,па и кат се реши пишете кое какво е било де 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #4 Отговорено 4 Декември, 2012 То за темата нямаш ядове ,ма кат се пусне една тема за даден проблем ,па и кат се реши пишете кое какво е било де И на мен ми е любопитно как се е оправила, че и аз имам подобен проблем!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #5 Отговорено 4 Декември, 2012 И аз имам подобен проблем.Писах в една от предните теми,ама никой не отговаря...Сподели как си го реши проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове