Red Line 33 #1 Публикувано 20 Ноември, 2012 (Редактирано) Здравейте съфорумници!Понеже с всеки изминал ден се замислям относно една хирургично-бояджииска интервенция върху моят сивик 5ген хеч. Искам да попитам колко горе-долу боя ще отиде за външно цялостно пребоядисване без интериор и двигателно отделение . И да поясня за цветовете на които съм се спрял за сега: Flamenco Black Pri Metallic Clearcoat - NH-592P, NH-503P Granada Black Pearl .Ако някой предложи марка боя или къде в София могат да тонират качествено ще съм ви адски благодарен. И ако някой има наблюдения как вървят цените на тонирането.Поздрави! Редактирано 20 Ноември, 2012 от 5g_CiviC Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #2 Отговорено 21 Ноември, 2012 Едва ли никой не си е пребоядисвал колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 987 #3 Отговорено 22 Ноември, 2012 Обикновенно бояджиите си имат хора за тониране.Ако си решил сам да я правиш е друг въпроса но едва ли щеше да питаш тук ако ще си я боядисваш сам.По-добре я закарай на специалист с камера да ти я направи като хората щом е за цялостна боя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #4 Отговорено 22 Ноември, 2012 Принципно мислех аз да си я боядисвам понеже имам опит в това, но явно аз ще си я подготвя за боя и ще ходя направо на бояджия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 22 Ноември, 2012 Горе-долу ще ти иде 1.2л че и по-малко... ама докато не остане - не стига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове