Bboyg 0 #1 Публикувано 17 Ноември, 2012 Здравейте Колеги! Днес ми се счупи заклюкалката на дясната врата (сивик 5 ген д13) и реших ,че така и така ще трябва да правя вратата ,та може и да си сложа централно защото нямам. Ако може някой да ми каже колко горе доло ще ми стъпи с монтажа. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #2 Отговорено 17 Ноември, 2012 Здравей,машинката която управлява централното (самата ключалка) струва 5лв. и 15ст. в конрад,а иначе самата система на централното,която е с дистанционното е около 25-30лв. и вече монтажа зависи дали ще си го правиш сам или някой друг, там евентуално още 15-20. Според мен дай още 10-15лв. и направо си вземи някаква аларма,която пак ще има централното като опция,ма поне и ще пищи...П.П. в повечето комплекти с аларми я няма тая машинка,да не се учудваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bboyg 0 #3 Отговорено 18 Ноември, 2012 (Редактирано) Казаха ми днес 250 лв...отрязаха ми главата...30 лв била едната машинка трябвало окабеляване и нз кво...нормално ли е това?? Редактирано 19 Ноември, 2012 от fenabg цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 18 Ноември, 2012 За 30лв ще си купих централно закл. с дистанционни и 4 машинки и всички кабели, болчета и др. Само ще трябва да си ги монтираш сам, което е много лесно.Аз съм с такова централно и нямам проблеми с него. Ето ти 2 снимки, които ще ти помогнат да схванеш замисъла: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Капанеца_865 343 #5 Отговорено 18 Ноември, 2012 На моята хонда шофьорската врата управлява и другата врата(понеже съм само с две врати ) и затова ми трябваше само една машинка,ма пак казвам,че тая машинка дето е на първата снимка кръстена ACTUATOR е около 5лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #6 Отговорено 18 Ноември, 2012 (Редактирано) Да. Машинката струва около 5 лв + чарковете за монтаж. То и аз съм с две врати и затова монтажа е по-лесен, защото има по-малко за разглобяване. П.С. За кола с две врати само се прекъсват двата кабела Син и Зелен,които отиват за задните врати. Редактирано 19 Ноември, 2012 от fenabg цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bboyg 0 #7 Отговорено 19 Ноември, 2012 Ще се заема благодаря! Само не разбрах една или две машинки ми трябват..имайте в предвид че нямам ел пакет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #8 Отговорено 19 Ноември, 2012 Щом колата ти е с 2 врати ти трябват 2 машинки, но те ако ги купиш в комплект вътре са 4 ри. Една машинка с 5 кабела и 3 с по 2 кабела, тази машинка с 5 кабела се слага в шофьорската врата, която е главната. Чрез нея се отварят и другите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове