Jump to content
Bboyg

Централно

Recommended Posts

Здравейте Колеги! Днес ми се счупи заклюкалката на дясната врата (сивик 5 ген д13) и реших ,че така и така ще трябва да правя вратата ,та може и да си сложа централно защото нямам. Ако може някой да ми каже колко горе доло ще ми стъпи с монтажа. Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,машинката която управлява централното (самата ключалка) струва 5лв. и 15ст. в конрад,а иначе самата система на централното,която е с дистанционното е около 25-30лв. и вече монтажа зависи дали ще си го правиш сам или някой друг, там евентуално още 15-20. :rolleyes: Според мен дай още 10-15лв. и направо си вземи някаква аларма,която пак ще има централното като опция,ма поне и ще пищи...П.П. в повечето комплекти с аларми я няма тая машинка,да не се учудваш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казаха ми днес 250 лв...отрязаха ми главата...30 лв била едната машинка трябвало окабеляване и нз кво...нормално ли е това??

Редактирано от fenabg
цитат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 30лв ще си купих централно закл. с дистанционни и 4 машинки и всички кабели, болчета и др. Само ще трябва да си ги монтираш сам, което е много лесно.Аз съм с такова централно и нямам проблеми с него. Ето ти 2 снимки, които ще ти помогнат да схванеш замисъла:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моята хонда шофьорската врата управлява и другата врата(понеже съм само с две врати :lol: ) и затова ми трябваше само една машинка,ма пак казвам,че тая машинка дето е на първата снимка кръстена ACTUATOR е около 5лв.:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Машинката струва около 5 лв + чарковете за монтаж. То и аз съм с две врати и затова монтажа е по-лесен, защото има по-малко за разглобяване. П.С. За кола с две врати само се прекъсват двата кабела Син и Зелен,които отиват за задните врати.

Редактирано от fenabg
цитат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се заема благодаря! Само не разбрах една или две машинки ми трябват..имайте в предвид че нямам ел пакет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом колата ти е с 2 врати ти трябват 2 машинки, но те ако ги купиш в комплект вътре са 4 ри. Една машинка с 5 кабела и 3 с по 2 кабела, тази машинка с 5 кабела се слага в шофьорската врата, която е главната. Чрез нея се отварят и другите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...