Jump to content
Red Line

Полиране на драскотини по стъклата

Recommended Posts

Здравейте колеги, дори и при ситуация че има някои теми по въпроса искам да ви попитам относно полирането на предното стъкло.От няколко дни забелязвам странни дерюги или по точно надраскваня по предното стъкло + следите от 20 годишно излагане на слънце и т.н.т. Дали има варянт с различни видове полир пасти да ги залича тези следи. Например като в това клипче : http://www.youtube.com/watch?v=eQNItBLULtwАко някой се е сблъсквал с този проблем и е намерил решение нека сподели.Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш необходимите инструменти и пасти да,но след време ще трябва да повториш процедурата .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целта е да се полира и да се махнат някои досадни белези. Колеги предложете пасти и метод на полиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново стъкло е решението.Тези пасти + цената за труда от професионалист се равняват на едно ново стъкло.Сам човек ако го прави за първи път вероятността да сгреши е голяма и вместо 100% видимост ще станат 50% невидимост.Силно ме съмнява , че ще се премахнат по-дълбоките деруги с каквито и да е било пасти.

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ме заинтригува.и аз имам нужда от полиране, но каква е цента е въпроса и кой го е правил!!!цена на ново от 100 до 200 зависи турско или оригинално !!! турското го смених на 6 та генерация и от едно камъче имах пак пукнатина след 2 часа, а старото стъкло град камъни нищо не го нарани.... старото материал е по добро от новата измишльотина от анадолските ни приятели......!!!идеи колеги, чух в Пловдив в Смирненски някой го е правил..... Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...