Red Line 33 #1 Публикувано 15 Ноември, 2012 Здравейте колеги, дори и при ситуация че има някои теми по въпроса искам да ви попитам относно полирането на предното стъкло.От няколко дни забелязвам странни дерюги или по точно надраскваня по предното стъкло + следите от 20 годишно излагане на слънце и т.н.т. Дали има варянт с различни видове полир пасти да ги залича тези следи. Например като в това клипче : http://www.youtube.com/watch?v=eQNItBLULtwАко някой се е сблъсквал с този проблем и е намерил решение нека сподели.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.ngelov 1 #2 Отговорено 15 Ноември, 2012 Ако имаш необходимите инструменти и пасти да,но след време ще трябва да повториш процедурата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 16 Ноември, 2012 Целта е да се полира и да се махнат някои досадни белези. Колеги предложете пасти и метод на полиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 16 Ноември, 2012 (Редактирано) Ново стъкло е решението.Тези пасти + цената за труда от професионалист се равняват на едно ново стъкло.Сам човек ако го прави за първи път вероятността да сгреши е голяма и вместо 100% видимост ще станат 50% невидимост.Силно ме съмнява , че ще се премахнат по-дълбоките деруги с каквито и да е било пасти. Редактирано 16 Ноември, 2012 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BG88 0 #5 Отговорено 17 Ноември, 2012 това ме заинтригува.и аз имам нужда от полиране, но каква е цента е въпроса и кой го е правил!!!цена на ново от 100 до 200 зависи турско или оригинално !!! турското го смених на 6 та генерация и от едно камъче имах пак пукнатина след 2 часа, а старото стъкло град камъни нищо не го нарани.... старото материал е по добро от новата измишльотина от анадолските ни приятели......!!!идеи колеги, чух в Пловдив в Смирненски някой го е правил..... Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове