Jump to content
yajo

Продавам турбо изпускател и притискател за Б серия

Recommended Posts

продавам турбо изпускател за Б серия и притискател 3-то ниво на около 3К километра.колектора е с фланец Т3 Т4 от наръждавейка бях го понацепил малко преди време поеже нямах планка на турбината а тя е доооста тежка но заварчика ми го направи доста усилен и не съм имал проблеми скоро.притискателя е в много добро състояние няма никакво износване каран е малко време смених го с по силен защото на този тавана му е 320 NM. и 350 Коня. цените са колектор 150 лв. и притискател 100 лв.телефон за връзка 0896666316 Яворснимки: http://storage4.album.bg/782/04052011454_69e50_30132328.jpghttp://www.album.bg/yajo/images/29575320/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли турбо проекти за Б серий притискателя и колектора са униални за цената си! колектора съм го плащал над 400 лева:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Притискателя замина! честито на новия собственик, остана само турбо изпускателя с Т3 фланец в идеално състояние за 150 лева няма ли бъдещи турбо Б серий:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде на турбо колектора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъпче 140 лева за колектора Т3 фланец за Б серия в много добро състояние неръждавейка:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Олеее тази криза е ужасна абе хора няма ли бъдещи турбо проекти колектора съм го взел за над 400 лева и е реплика на full race.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаиде на турбо колектора подходящ за всички Б серий:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още на пазара хубаво колекторче за турбо изпълнения на Б серия:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...