STANCHOYO 1 #1 Публикувано 8 Ноември, 2012 Здравейте колеги,от един месец парното ми се включва след около 10мин.,всички степени работят,резисторния блок е ремонтиран от мен преди година и полувина.Помагайте,че идва студ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hak 26 #2 Отговорено 8 Ноември, 2012 Здравейте колеги,от един месец парното ми се включва след около 10мин.,всички степени работят,резисторния блок е ремонтиран от мен преди година и полувина.Помагайте,че идва студ.Парното не се включва или не загрява достатъчно бързо Предполагам имаш предвид второто, ако е така, най-честите причини са или термостат или датчик за температурата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHOYO 1 #3 Отговорено 8 Ноември, 2012 Със загряването нямам проблеми,термостата и датчика са ок,просто не се включва веднага, а слкед около 10мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 8 Ноември, 2012 Самия вентилатор ли не се пуска? Конкретизирай нещата малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHOYO 1 #5 Отговорено 8 Ноември, 2012 Да,а когато вентилатора завърти всички степени си работчт нормално.Духа топло,ако е поставено на топло и обратното,не се чуват никакви стрнни шумове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 8 Ноември, 2012 Еми ако вентилатора не ти се пуска ходи на токаджия да го погледне. Ор дистанция няма как. Освен да му изкараш от патронника един + допълнителен и ако се пусне, проблема е по стоковата верига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове