hondamugen 0 #1 Публикувано 5 Ноември, 2012 (Редактирано) Имам запитВане, защо когато вече сЪм сменил свещи, кабели и палец на делкото, при преходите на оборотите пак почва да попрекъсва леко....... Особено когото задържа обороти някакви постоянни, и подам газ пърпори леко, и тогава ряЗко набира, но леко Редактирано 5 Ноември, 2012 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 9 Януари, 2013 щот не си сменил капачката. да не ти смуче въздух отнякъде или мякой прецакан вакум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 14 Януари, 2013 Да няма проблем с достигането на гориво... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheFastman 1 #4 Отговорено 17 Януари, 2013 здр.колеги,ако си ги сменил с качествени части,търси проблема другаде, може да е дросела,а може и да имаш проблем с някой клапан,но това майстор може да ти каже за клапана... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkahilka 0 #5 Отговорено 15 Март, 2013 И аз мисля,че проблема е в капачката на делкото.Поне имах същия проблем и така се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове