civitec 0 #1 Публикувано 2 Ноември, 2012 (Редактирано) Здравейте, колеги! Имам въпрос свързан с това дали някой знае откъде да си купя такъв капак за двигателя. За Civic D15B2 hatchback. Благодаря за помощта предварително. Редактирано 2 Ноември, 2012 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 2 Ноември, 2012 То можеш и ти да си го направиш така или подобно, или го дай на някой бояджия той си знае работата. Иначе съм чувал за доста варианти , като боядисване със спрей ( издържащ на висока температура) или пък такава боя с която се боядисват печки и т.н. Но най-хубаво ще стане ако го дадеш на бояджия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #3 Отговорено 2 Ноември, 2012 (Редактирано) Боядисва се на бояджия.На едната ми Хонда е с автомобилна боя на бояджия бял цвят ,а на другата прахово боядисване червен и двете са на по две три години без проблем.. Редактирано 2 Ноември, 2012 от Soichiroo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове