Jump to content
dobrin

Мнение за хонда в Сливен, 1.5 Vtec-e

Recommended Posts

Здравейте !!!Искам да попитам за тази кола http://www.cars.bg/u830809 .Някой ако може да ми каже дали си струва покупката?Благодаря предварително !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карах около 6 месеца 6ген. японски седан с този мотор и мога да кажа, че е изключително икономичен, НО не е особено пъргав. Можеби защото предавките са му доста дълги незнам. Има една лампа ECONO преди да светне колата-добре след това става доооста мудна. Мисля, че на моята нещо не беше наред защото като светнеше въпростана зелена лампа и понякога неискаше да гасне, което означава, че свалям предавка надолу, газ до ламарината и неще да отлепи. Точно за това нещо и я продадох. Ти си знаеш какво търсиш от един автомобил, но това комби в комбинаця с този мотор ще трябва да се засилваш по от далечко за изпреварванята. Освен горенаписаното нищо лошо немога да кажа за колата :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като погледнах обявата и ми се стори, че предна дясна врата е с малко по-различен нюанс на сивото вероятно е станало нещо там (но по-добре някой по-компетентен колега да се изкаже), За динамиката на колата с този мотор в комби не мисля, че трябва да се очаква самолет. Икономичен е, но вероятно ще се отрази на динамиката. Относно поста на колегата по-горе при няма такъв момент, като настъпя педала и си изгасва лампата и тръгва колата, но все пак скоростите са дълги. За еднозначен отговор дали си заслужава е добре да се види колата :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...