TEHKO 49 #1 Публикувано 24 Октомври, 2012 колеги видях че някой сивици имат лайсни на предната и задната броня става въпрос за сивик 5та генерация интересувам се от какви коли ги слагат предполагам че от 6та японска,английска? ето и снимки за който не знае за какво иде реч https://www.facebook.com/photo.php?fbid=441730179197134&set=o.82943005984&type=1&theater за колата вдясно май са същите но някой с опит или притежателя на колата да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #2 Отговорено 24 Октомври, 2012 Мойта 5та генерация си имаше на предната броня.Предполагам, както са сега и преди са били опция като си поръчваш колата.Исках да кажа, че оригинално 5та ген може да е с такива лайсни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 24 Октомври, 2012 ами значи са много голяма рядкост пък са досущ като на 6та малко миризлива е работата и търсих в гоогле ждмки нямат уж те са баш баш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #4 Отговорено 24 Октомври, 2012 В Шумен има само един Сивик 5-та ген. с въпросните стокови лайсни. Наистина са рядкост. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #5 Отговорено 24 Октомври, 2012 На 5 ген не са като при 6та в ниши /дупки/ в бронята. При 5та са залепени направо върху бронята, отдолу бронята си е гладка и се махат сравнително лесно. Аз мойте ги бях махнал поради визуални предпочитания и сега седят някъде в мазето Разликата в самите лайсни е, че от 6та са с щипки, а от 5та са си гладки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 24 Октомври, 2012 Благодаря за информацията а сега някой друг който е поставял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
__reddevil__ 8 #7 Отговорено 4 Ноември, 2012 Мисля че последните 5ти генерации са с такива лаисни фабрично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #8 Отговорено 4 Ноември, 2012 Какво значи последните ,моята е 95 година и няма.Но пък може и да е имала знае ли човек не съм ,я взел нова все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
__reddevil__ 8 #9 Отговорено 5 Ноември, 2012 Един приятел има сивик 95та година и тя е с такива лайсни и това ме наведе на тая мисъл. Аз лично нищо красиво не намирам в тея лайсни, но е вупрос на вкус. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #10 Отговорено 13 Ноември, 2012 Моята е 95-та септември и също я купиш с такива лайсни,но ги махнах защото не ме кефи визията на колата и може би още се подмятат някъде из таваската ми стая! Бяха залепени с двойно лепящо фолио и в двата края имаха по една много малка видийка.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #11 Отговорено 13 Ноември, 2012 Дай да измислиме нещо де за малко някой от варна не иска ли да си даде лайсните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #12 Отговорено 28 Ноември, 2012 вчера видях и броня с лайсни но лайсните не бяха от 6та..явно ще трябва да сложа каквото падне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове