Jump to content
stanchevvv

Върпос след оглед на Акорд 3.0 купе 6ген

Recommended Posts

Здравейте. Преди малко бях на оглед на един Акорд купе 3.0 6 ген 2001 година. Впечатлен съм от колата и като возия и като вървеж и всичко общо взето. Леко ме притесни като видях ,че в казанчето за антифриз нямаше абсолютно нищо, защо може да е така? В казанчето за хидравликата пък маслото беше над максимума , което не знам също дали е нормално..? Иначе нормално твърдят ,че не пипа самия двигател грам масло,а и честно да си кажа според мен си работи всичко перфектно, въпреки ,че я карах не чак толкова дълго. Дайте някакъв съвет. Другата лека забележка е че на шофьорската седалка е леко скъсан на едно място кожения салон , което ме дразни , а и ако тръгна да го оправям сигурно е доста пари..?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей. Покупка от БГ само след смяна на маслото! Това е моето мнение. Приятел купи подобна, оказа се с масло тъпкано с добавки - смени го и се разтрака.. Последва не евтин ремонт, така че имай едно на ум. Добре е да се огледа и рейката за течове, и изобщо цялостен оглед отдолу. Това по-високо ниво в казанчето на хидравликата често свидетелства за доливане, като някои и там имат практика да тъпчат добавки. Прокъсана седалка пък говори, че не е карана малко колата. Ако пък скъсването е от небрежност то ще си личи, и ще е предпоставка за пазарлък ;) Антифриз в казанчето може да няма по много причини - човешка немърливост, или технически проблем.. и това трябва да се провери. Най-добре с техническо лице.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...