Jump to content
nachence

Honda Civic 2006 Hatchback

Recommended Posts

Здрвейте, предстои ми покупка на Сивик 2006 Хечбек и ми се иска да сложа газова уредба... Някой има ли впечатления как реагира колата, съответно дали ще имам проблеми с електрониката? Също и разхода на гориво какъв е на газ? Изгодно ли е като цяло или по-добре е да си е на бензин? :unsure:Благодаря предварително. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам че с качествена газова уредба - инжекцион ще стане .Предполагам и че ще има ефект.Все пак 1.8 мотора , каран подходящо може да държи на градско под 8л/100 км Поздрави Мартин

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега слагай ГИ няма да имаш проблеми. Разхода е, както на бензин или съвсем малко повече. Имай предвид, че подбора на ГИ за твоята кола го правиш ти- спрямо това, което можеш да си позволиш и спрямо това колко КМ минаваш. Монтажа и настройката са най- важните. Освен тях трябва да знаеш и дали след поставянето ще имаш поддръжка т.е. някой да прави профилактика, ако трябва допълнителна настройка и т.н. Двигателите на хонда са подходящи за ГИ - твоя не прави изключение- добре е да кажеш кой мотор е, защото на модификациите след 2001-2г е добре да се постави система за допълнително мазане на клапаните, при поставянето на ГИ. Но най- добре е да се посъветваш с добър майстор за това, защото не винаги е задължително.Вероятно ще попиташ за вървенето при газ- как е? Ще ти отговоря - при правилно изпълнение(монтаж) на ГИ и добра настройка няма разлика от тази на бензин! Специфично е това, че при работа на газ, на около 20К клапаните трябва да се регулират според предписанието на производителя, което от своя страна е и полезно за двигателя.Говоря ти като човек, който беше твърд противник на газта. Но с цените на бензина и километрите, които изминавам на месец - нещата се обърнаха и сега мога да кажа,че това за момента е най-добрата алтернатива!

Редактирано от pantudino5

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...