Ghost_MC 0 #1 Публикувано 18 Октомври, 2012 Здравейте колеги.....Съжалявам ако вече има такава тема,но не успях да намеря точната информация която търся с търсачката.Проблема е следния:Карам Сивик купе д15б7,но от известно време почна да ми гори по 3-4 литра масло на 10 000км .Пробвах с още 2-3 вида масло все същото( с малка разлика 200-300мл.).Също имам Сивик хеч д15б2,но не я карам тъй като катастрофирах с нея и не ми изпънаха купето както трябва(тече вода от всякъде ).Д15Б2-ката преди беше супер,грам масло не бараше,върви много по-добре от този д15б7 които ми е на купето в момента.Мисълта ми е следната.... Вместо да давам 200+ лв. за ремонт на Д15Б7 няма ли да е по-добре да го сменя с д15б2(около 150 лв ми искат за смяната) които ми е перфектен.Някъде бях чел ако не се лъжа че рамите,които започват с "J" са япоска сглобка,а другите английска и лично аз си мисля че затова д15б2 ми върви доста по-добре от другия който започва с различна буква.И другия въпрос ми е.... Ако реша да сменям двигателя само него ли трябва да взема от хеч-а или и делко,скоростна кутия т.н.Благодаря ви предварително!!! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 18 Октомври, 2012 Взимай цялата б2ка и ползваи цялата останала периферия на б7цата. ...Вместо да давам 200+ лв. за ремонт .... тва е само за майстора ако ти е приятел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове