plamenht 3 #1 Публикувано 9 Октомври, 2012 Здравейте.Скоро си взех един сивик и като го пробвах отначало на 2 ра си стигаше 90 и почти 100 .Сега напоследък забелязвам,че съединителя отлепя почти до средата и когато дигна 60 70 на 2 ра супер много ръмжи а не набира толкова -това означава ли,че е тръгнал съединителя..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 9 Октомври, 2012 А оборотите същите ли са си като вдигнеш определена скорост?Защото така в момента може да означава много неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamenht 3 #3 Отговорено 9 Октомври, 2012 (Редактирано) Ами не са същите това имам впредвид,че преди ако дигаше 90 спокойно сега на 70 80 някъде вече отиват до край оборотите. (пробвал съм го 5 6 пъти имам я от 2 месеца не е от изсилване да е станало така ) Редактирано 9 Октомври, 2012 от plamenht Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 9 Октомври, 2012 Е, значи му е дошло времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 9 Октомври, 2012 Не е сигурно, хич.Колко до край отиват тия обороти?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 10 Октомври, 2012 да не е било баир надолу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #7 Отговорено 10 Октомври, 2012 (Редактирано) Колега, можеш да тестваш съединителят много бързо. Вариан 1: Вкарваш първа, дърпаш пъчната и отпускаш съединителят и подавал леко газ. Ако само оборотите се качват, значи съединителт боксува. Вариант 2: подобен на вариант 1 само където допираш колата до някой бордюр и не дърпаш ръчната Вариант 3: Вкарваш първа и правиш един бърз старт с газ до ламарината Нормално трябва да запалиш кеца Ако само оборотите се увеличат и колата не помръдва, значи съединителят си е заминал На мен също ми преплъзваше съединителя на 6тата, но като го свалих се видя, че нито притескателният диск е заминал, нито феродовият. Но така или иначе вече бях вземал нов комплект, смених всичко Редактирано 10 Октомври, 2012 от trifon.trifonov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #8 Отговорено 10 Октомври, 2012 нито притескателният диск е заминал, нито феродовият. Значи ти е омекнала диафрагмената пружина и затова ти е приплъзвал... не е притискал добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #9 Отговорено 10 Октомври, 2012 нито притескателният диск е заминал, нито феродовият. Значи ти е омекнала диафрагмената пружина и затова ти е приплъзвал... не е притискал добре. На пръв поглед всичко изглеждаше добре, но не се знае каква скапана марка беше сложил предишният собственик След като сложих един цялостен комплект Exedy всичко заспа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове