batkun 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2012 Имам Honda Accord Aerodeck 1996 год.Колата не е имала досега някакви проблеми с течове.Изведнаж докато я прибирах в гаража забелязах струйка масло и след това доста голям теч на масло на пода.Проверих маслото и то беше под минимума.Проверих двигателя и установих, че теча идва от капака на ангренажния ремък.Имам съмнение, че ми е избил семеринг на колянов вал.Дали съм прав и ремонта скъп ли е.Очаквам някой да ми помогне с мнение, защото в сервизите се опитват да ми махнат главата със суми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 9 Октомври, 2012 С кой двигател е комбито? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkun 0 #3 Отговорено 9 Октомври, 2012 С кой двигател е комбито? не го знам, но е 100 KW 16 клапана , 2000 кубика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 9 Октомври, 2012 Сваляй капака на ангренажа и виж кой семеринг тече!Смяната е елементарна, нема се плашиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 10 Октомври, 2012 Да,супер елементарна работа,докато изпушиш една цигара и си готов!Ако се е омазал ремъка се приготви да го смениш и него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #6 Отговорено 10 Октомври, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=67825 :dry: :dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkun 0 #7 Отговорено 11 Октомври, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=67825 :dry: :dry: Благодаря за информацията.Беше ми много от полза.Колата е вече в движение.Очаквам планката, която придържа семеринга и ще я сложа по-късно, когато я доставят.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 11 Октомври, 2012 (Редактирано) Втори двигател с проблемен семеринг, пак комби...., интересно?!?Браво Стайков - твоя приятел и автора на темата с "изпадащи" семеринги, двама демек. Батка, ти да не си човек на Стайков?!? Редактирано 11 Октомври, 2012 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkun 0 #9 Отговорено 23 Октомври, 2012 А бе от Бултрако - Пловдив в час ли са?На 10 този месец си поръчах въпросния кит.Консултантката ми каза, че го има на склад в Европа и срока на доставка е 10 работни дни и да се обадя на 22 този месец.Платих го изцяло (6,50 лв.и ми издадоха фактура).На 22-ри отидох направо в магазина и представих фактурата.Отговора беше същия - имаме го на склад в Европа, елате на 6 ноември да си го получите.Явно част на стойност от 6.50 не им е приоритет за доставка, независимо дали е важна.Иначе в ebay този кит струва 1 долар и срока на доставка е няколко дена.(7 долара струва доставката) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове