Jump to content
batkun

Теч от двигателя

Recommended Posts

Имам Honda Accord Aerodeck 1996 год.Колата не е имала досега някакви проблеми с течове.Изведнаж докато я прибирах в гаража забелязах струйка масло и след това доста голям теч на масло на пода.Проверих маслото и то беше под минимума.Проверих двигателя и установих, че теча идва от капака на ангренажния ремък.Имам съмнение, че ми е избил семеринг на колянов вал.Дали съм прав и ремонта скъп ли е.Очаквам някой да ми помогне с мнение, защото в сервизите се опитват да ми махнат главата със суми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кой двигател е комбито? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кой двигател е комбито? ;)

не го знам, но е 100 KW 16 клапана , 2000 кубика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляй капака на ангренажа и виж кой семеринг тече!Смяната е елементарна, нема се плашиш! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,супер елементарна работа,докато изпушиш една цигара и си готов!Публикувано изображениеАко се е омазал ремъка се приготви да го смениш и него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Благодаря за информацията.Беше ми много от полза.Колата е вече в движение.Очаквам планката, която придържа семеринга и ще я сложа по-късно, когато я доставят..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втори двигател с проблемен семеринг, пак комби...., интересно?!?Браво Стайков - твоя приятел и автора на темата с "изпадащи" семеринги, двама демек. ;) Батка, ти да не си човек на Стайков?!? :P

Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А бе от Бултрако - Пловдив в час ли са?На 10 този месец си поръчах въпросния кит.Консултантката ми каза, че го има на склад в Европа и срока на доставка е 10 работни дни и да се обадя на 22 този месец.Платих го изцяло (6,50 лв.и ми издадоха фактура).На 22-ри отидох направо в магазина и представих фактурата.Отговора беше същия - имаме го на склад в Европа, елате на 6 ноември да си го получите.Явно част на стойност от 6.50 не им е приоритет за доставка, независимо дали е важна.Иначе в ebay този кит струва 1 долар и срока на доставка е няколко дена.(7 долара струва доставката)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...