Jump to content
ANM7

Въпрос за новия закон който влиза в сила от утре

Recommended Posts

Сигурно знаете че от утре почват проверки за стикери автокаско и въпросът ми е трябва ли да се махнат и тези че автомобила е маркиран?

Редактирано от ANM7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега трябва да се махне всичко което е на страничните стъкла.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странични предни или и задни?Защото аз на двете странични задни стъкла имам стикер на хонда фен клуб и на друг форум?И ще ме глобят ли?Колата ми е купе ,ако играе някаква роля дали е странично стъкло на врата или на купе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам каква е тая мания да се събират пари при всякаква ситуация и всякакви глупости да се мислят за да се тарашат хората за пари, щото това е бял кахър и можеш да забравиш, че трябва да има 1 лепенка на колата, защото ако има 2 ще е по-трудно да се прочетат... :DАз утре ще махам този стикер, че автомобила е маркиран и винетка от 2011-та = :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната глупост на малоумниците които си избрахме. Стикер няма да имам, но може да имам възглавничка на която да пише Армеец 2012 и к`во!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълна тъпотия и повод менте ушевите, да лапнат още някой лев.......................

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък сам доволен от премахването на стикерите защото ми излезе по-евтино каското. Както добре знаете, драгите застрахователи и за това искаха пари и то по 10на лв. на стикер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те май пак ще ти вземат същите пари за обслужване в маркировъчното за да я снимат, но няма да ти слагат стикера....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те май пак ще ти вземат същите пари за обслужване в маркировъчното за да я снимат, но няма да ти слагат стикера....

Зависи от компанията ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...