Jump to content
drakula

Има ли икономисти,финансисти във Форума

Recommended Posts

Днес е публикуван проектобюджета за 2013г, и доклкото разбрах акциза върху авт.газово гориво остава 0,85лв. за Гигаджаул,но за 2014г. скача на 5,10лв, за гигаджаул.Ако има хора,които разбират от тази материя да кажат приблизително с колко ще се увеличи цената на газта по газстанциите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,много незабелязана остана темата... интересно защо ли? Моите познания които не се различават от тези на работещия човек в България ме навеждат на мисълта, че това поскъпване от точно 600%.... 6 пъти по-висок акциз е АБСОЛЮТНО нереално и... единственото за което е сещам е че шибаняците с гушите искат още да цедят от хората. Поне по мои наблюдения 90% от бензиновите коли или вече са на газ или скоро ще бъдат и това е нормално при тези цени на бензина. Съответно как ще пропуснат възможността да смучат от този всенарастващ пазар за автогаз. Това ако е на стадии проект има възможност да го раздуем поне... защото в медиите не се говори за това... Друг да сподели какво мисли. Това от мен. Благодаря за вниманието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това все пак е проектобюджет и то за 2013, 2014 е далеч.Иначе звучи шокиращо.Тогава ще си купя колело и съм им е**л майката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...