Jump to content
stockbroker

Некоректен сервиз

Recommended Posts

Здравейте колеги! Бих искал да изразя голямото си недоволство от един сервиз за гуми. Намира се в Студентски град на кръстовището на Проф. д-р Иван Странски и Симеоновско шосе. Каква е историята накратко. Трябваше да пътувам в чужбина и съответно отидох там да си купя нови гуми, понеже моите бяха вече износени. Оказа се след проверка, че и джантите са ми за изправяне. Разбрахме се да ида след 1 ден за изправяне на джантите и за слагане на новите гуми. На въпросния ден оставих колата в сервиза и отидох на работа. Следобед отидох да си взема колата, но се оказа, че гумите не ставали по размер за моите джанти, нещо което те въобще не са забелязали. Съответно като ми ги предлагаха бяха убедени, че са за моите джанти и затова не съм се заглеждал, че са 14-ки, а моите джанти са 15-ки. Не можаха да ми предложат други гуми и трябваше спешно да си намеря други, за да мога да пътувам. Отидох в сервиз Диана на Ботевградско шосе където си избрах гуми, но при балансирането момчетата установиха, че са доста криви вече "изправените джанти" + това, че са сложени тежести повече от нормалното без да се махат старите. Заеха се с изправянето, без да се връщам да правя рекламации, защото тръгвах на път малко след това. Направиха ги перфектни за 80 лв като наблюдавах през цялото време как и какво правят, а аз изгорях при тези мошеници на първия сервиз с 150 лв за реално никакво изправяне Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един човечец щял да пътува на другия ден и решил да смени маслото преди дългия път. Купил масло и отива към края на деня в първия сервиз.- Бихте ли ми сменили маслото, че утре ще пътувам?- Вече е късно, оставете колата, ще сменя маслото и ще я погледна как е. Утре сутрин заповядайте да си я вземете.Човекът се съгласил и отишъл да почива, и да събира сили за дългия път.Отива на сутринта и...- Здрасти, майсторе! Смени ли маслото?- Човек, аз хубаво ти смених маслото, ама добре че погледнах - мотора ти е зле и ще го изгори за нула време!- Е, как така е зле? От предната смяна почти не е бутнала маслото!- Абе, нали ти казвам - добре че погледнах, защото мотора ти е свършил. Но това не е всичко - спирачките ти са аут, нямаш съединител, хидравликата ти е свършила, окачването ще се разпадне...- Чакай бе, майсторе! До вчера нищо и нямаше на колата - вървеше, не гореше масло, спираше, не тропаше, завиваше...- Абе, остави ти колко е била наред! Нали ти казвам - добре че погледнах, щото щеше да се пребиеш по пътя.- Добре, майсторе! Какво предлагаш?- Остави колата и ела след седмица - аз ще погледна какво мога да направя!Човекът въздъхнал, но се доверил на майстора. Дори му благодарил, че го е спасил от сигурна катастрофа.Отива след седмица в сервиза и...Е, как е масторе? Ще я бъде ли колата?- Човек, добре че погледнах - нищо не става от колата ти. Дори и купето ти е пред разпад.- Стига бе, майсторе! Нищо ли не става от нея?- Абе... бих пробвал да ти направя хладилник от климатика.- Ми... добре, майсторе! Кога да дойда?- Ела след седмица, пък аз ще погледна какво мога да направя.Тръгва си човекът като пребит, но мисълта, че няма да е пълно капо, му дала сили да преодолее шока.Отива след седмица и...- Здрасти, майсторе! Стана ли хладилника?- Кво ма напрай с тая кола бе, човек? Добре че погледнах - фреона изтекъл, компресора блокирал, радиатора пробит...- Ми... той си работеше бе, майсторе! - Абе, работил - разправяй ми ти на мене! Нали ти казвам - добре че погледнах - никакъв таковата не става от тая кола!- Стига бе, майсторе! Съвсем нищо ли не става?- Спокойно, човек! Ще ти направя "джъс"!- Ще стане ли, майсторе?- Със сигурност ще стане, обещавам ти. Дори няма нужда да гледам, гаранция-франция!- А, какво е "джъс", майсторе?- Виж ся, да ти обясня - това е едно парче желязо, което като го нагорещиш и го пъхнеш в кофа с вода, прави джъсссс...--------------------Грозна картина, ама родна!Съжалявам, колега, малко са истинските хора, не само в сервизите!

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...