Jump to content
DokA

Въпрос.

Recommended Posts

Здравейте. Въпроса ми се състои от това как става процедурата, някъде четох, че ставало с трансперантен спрей и след това се нанася лак.. Други пък казват, че с фолио е много по ефектно. Тъй като халхабер си нямам от тая работа имам няколко въпроса към разбиращите.- Тъй като се пръска отвън, не се ли бели тоя лак или знам ли, горе-долу колко време се задържа? - Ако е матово фолио, вижда ли се всичко перфектно? - В същия този форум четох, че и фаровете се затъмнявали със същия лак, обаче не пишеше дали става на стъклен фар?Говоря за нещо такова: http://www.google.bg...,r:3,s:18,i:140 - С фолиото по тъмно ли става?П.С. - Извинявам се, ако мястото на темата не е тук.

Редактирано от DokA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен един приятел бояджия ми ги затъмни с лак (който му остана след пребоядисване на кола) и ги направихме за сега около месец и малко нямам проблем Ама ги минах 1път и няма кой знае каква разлика и се замислям да ли данеги прасна още 1път :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моите колега са точно като на снимката вече 3г- правени са от бояджия с лак и нз как се затъмняват тва е бояджииска техника те си знаят, не се занимаваи с транспарантен спреи за стопове след 2-3 месеца ще помътнее и нема да има гланц ,от личен опит го знам моите ги бях правил с спреи и потъмняха търси некои бояджия да ти ги пръсне и си караи кефа спокоино

Редактирано от dan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен на едната кола са със лак а на другата е с фолио и няма проблеми зависи колко искаш да ти е затъмнено!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,правил съм повече от 50 коли със затъмнени стопове и фарове ако са плстмасови! Защото на стъклото не става! Ще станат както ги искаш и ще изкарат повече от колкото колата ще може да ги носи ако бояджията не го мързи да ги изтърка както трябва! Да,с лака е най дълголетно и най добре е като ефект,но нека лака да не е ефтинджак-боклук! За 2 стопа няма да отиде повече от 100-150 грама и всеки може да си позволи по-хубав и скъп лак!И след лака могат да се поизтъркат с 2500 водна щкурка и да се пастират и стават още по-ефектни. ..........УСПЕХ.............!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...