DokA 0 #1 Публикувано 30 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте. Въпроса ми се състои от това как става процедурата, някъде четох, че ставало с трансперантен спрей и след това се нанася лак.. Други пък казват, че с фолио е много по ефектно. Тъй като халхабер си нямам от тая работа имам няколко въпроса към разбиращите.- Тъй като се пръска отвън, не се ли бели тоя лак или знам ли, горе-долу колко време се задържа? - Ако е матово фолио, вижда ли се всичко перфектно? - В същия този форум четох, че и фаровете се затъмнявали със същия лак, обаче не пишеше дали става на стъклен фар?Говоря за нещо такова: http://www.google.bg...,r:3,s:18,i:140 - С фолиото по тъмно ли става?П.С. - Извинявам се, ако мястото на темата не е тук. Редактирано 30 Септември, 2012 от DokA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #2 Отговорено 30 Септември, 2012 На мен един приятел бояджия ми ги затъмни с лак (който му остана след пребоядисване на кола) и ги направихме за сега около месец и малко нямам проблем Ама ги минах 1път и няма кой знае каква разлика и се замислям да ли данеги прасна още 1път :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DokA 0 #3 Отговорено 30 Септември, 2012 Не ми помогна твърде.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #4 Отговорено 30 Септември, 2012 (Редактирано) моите колега са точно като на снимката вече 3г- правени са от бояджия с лак и нз как се затъмняват тва е бояджииска техника те си знаят, не се занимаваи с транспарантен спреи за стопове след 2-3 месеца ще помътнее и нема да има гланц ,от личен опит го знам моите ги бях правил с спреи и потъмняха търси некои бояджия да ти ги пръсне и си караи кефа спокоино Редактирано 30 Септември, 2012 от dan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #5 Отговорено 1 Октомври, 2012 при мен на едната кола са със лак а на другата е с фолио и няма проблеми зависи колко искаш да ти е затъмнено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #6 Отговорено 1 Октомври, 2012 Колега,правил съм повече от 50 коли със затъмнени стопове и фарове ако са плстмасови! Защото на стъклото не става! Ще станат както ги искаш и ще изкарат повече от колкото колата ще може да ги носи ако бояджията не го мързи да ги изтърка както трябва! Да,с лака е най дълголетно и най добре е като ефект,но нека лака да не е ефтинджак-боклук! За 2 стопа няма да отиде повече от 100-150 грама и всеки може да си позволи по-хубав и скъп лак!И след лака могат да се поизтъркат с 2500 водна щкурка и да се пастират и стават още по-ефектни. ..........УСПЕХ.............! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DokA 0 #7 Отговорено 2 Октомври, 2012 Мерси брато Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове