Jump to content
Guest ikurtev

Респект във Форума на Пежо.....от Сивик "Жаба"

Recommended Posts

Guest dragorip

как беше в онази реклама ТОЙ Е МАЛЪК НО ВЕЧЕ ЗНАЕ :bounce::D;):D;):drunk::fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

А аз се чудя защо като мина покрай някое наточено пежо или опел или голф, просто няма шанс да не ми се направят на мъже. Те май ни имат страха и по този начин избиват някакви комплекси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

А аз се чудя защо като мина покрай някое наточено пежо или опел или голф, просто няма шанс да не ми се направят на мъже. Те май ни имат страха и по този начин избиват някакви комплекси.

А S16 ката доста върви

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

А S16 ката доста върви
А VTI-ката не върви :D По каталог VTI-ката е по-бърза с 1.3 сек. от най-бързата S16-ка, хората от форума на Пежо са просто обективни, а не фанатици. За което и аз им изказвам уважение, ето:Link: Peugeot 306 Schrдgheck (7A/C) 2.0 S16 (163 Hp)Link: Honda Civic Hatchback V 1.6 VTi 16V (160 Hp) :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Респект към колегите от Пежо.Уважавам такива обективни хора! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Там става дума и за Opel Astra GSI 2.0. Един приятел от Варна им е голям фен, твърди че са почти равностоини с Хондата, ако не и по добри. На мен ли4но ми е малко мъгла Някои може ли да каже няколко думи за GSIките сравнени с VTI 6th gen. Верно че Астичките са двулитржки ама пук хондичката е по лека а и понитата и са с 10 отгоре на Астрата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Там става дума и за Opel Astra GSI 2.0. Един приятел от Варна им е голям фен, твърди че са почти равностоини с Хондата, ако не и по добри. На мен ли4но ми е малко мъгла Някои може ли да каже няколко думи за GSIките сравнени с VTI 6th gen. Верно че Астичките са двулитржки ама пук хондичката е по лека а и понитата и са с 10 отгоре на Астрата

Нали знаеш, че Опел са измислили ръждата!Иначе за Civic 6G незнам, но 5G като сток варянт е по-бърз. Opel Astra GSI 2.0 DOHC 16V по каталог е 8 сек. 0-100, Хонда VTI 5G е 7.3 сек.Но тези Астри също имат потенцял да се развиват, защото имат голям мотор и са сравнително леки. Ако трябва да се базирам обаче и на многото филмчета изгледани по интернет за тунинговани автомобили. Хондите VTI след силов тунинг са давали по-добри времена. Не съм виждал тунингована Астра да дава 9 или 10 сек. на 400 метра! Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хм,според мен са добри машини :rolleyes: Но небих си заменил Рекса за такава :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Хм,според мен са добри машини ;) Но небих си заменил Рекса за такава :rolleyes:

то няма и смисъл, ако наистина има в + след D16A9 на рекса ;)на дръпка няма да паднеш ... а не там е силата на рекса!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Хм,според мен са добри машини :ph34r: Но небих си заменил Рекса за такава :ph34r:

то няма и смисъл, ако наистина има в + след D16A9 на рекса :ph34r:на дръпка няма да паднеш ... а не там е силата на рекса!
Има ,има не един а два + след Д16А9 -ката, някои са ги виждали вече :ph34r: Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали знаеш, че Опел са измислили ръждата!Иначе за Civic 6G незнам, но 5G като сток варянт е по-бърз. Opel Astra GSI 2.0 DOHC 16V по каталог е 8 сек. 0-100, Хонда VTI 5G е 7.3 сек.Но тези Астри също имат потенцял да се развиват, защото имат голям мотор и са сравнително леки. Ако трябва да се базирам обаче и на многото филмчета изгледани по интернет за тунинговани автомобили. Хондите VTI след силов тунинг са давали по-добри времена. Не съм виждал тунингована Астра да дава 9 или 10 сек. на 400 метра!
изглежда има бързи астри на 400м като говорим за тунинговани автомобилиhttp://video.mail.ru/mail/wertel88/3/6.html сега ще кажете прекалено е тунингована http://video.mail.ru/mail/wertel88/3/7.html ето още едно http://video.mail.ru/mail/wertel88/3/4.html и тук
срещу хонда не се заяждам нито нищо просто показвам, че има и бързи астри нито хонда нито опел са най-бързите коли има клипове кадето и астра пада обаче вие като чели си мислите че вашите коли са най-бързите немога да ви разбера какво против опел имате та само плюете имам приятели който са карали хонди(фенове) качват се на астра и казват брато много по хубава и удобна е от мойта ще си я сменям пак казвам НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОЙ ! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се заяждаме, и никой не си мисли, че караме най-бързите коли.Просто караме най-бързите атмосферки до 2.0 литра.Няма нужда да се обосновавам, може да разучиш :tease:Говоря за автомобили от завода. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

@vaskesKoлега не ми говори,че от хонда на опел е много по-добре. Kарам Френски автомобил 2007 година и искам да ти споделя,че откакто се качих в хонда, от тогава на сам съм съгласен да заменя 2007година кола за някоя 91,92 хонда. И ще го направя !!! П.П. Нищо лично към марката Ви, но според теб защо не съм предпочел опел , защото не е имало с какво да ме грабнат този тиб автомобили !

Редактирано от insulin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стокова Астра GSI 150 к.с. бие стоков Сивик VTI 6ген.Може много хора тук да не са съгласни, но точно сток 6 ген. ВТИ е най-тежката и най-куцата сравнена с 4-та VT и 5-та VTI.А от друга страна Астрата с този мотор си бяга много прилично, а и подлежи на доста добър силов тунинг с не много средства.Бъдете сектанти, но все пак трябва и да сме обективни, а не слепи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Все пак астрата е 2,0, а VTI-то е 1,6. Да, трябва да бъдем обективни, нали!?Никой ли не гледа, че тая тема е от 2006-та година !!! И то вдигната от някакъв newbie, на когото това му е първия пост... :tease:

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От както се помня винаги са се сравнявали хонда 1.6 вти и астра 2.0 гси, немога да си обесня за какво сравнявате тези два автомобила , като изобщо не са в един клас .Като ще се сравнява астрата с кола от нейният клас сравнявайте с хонда 1.8 , 2.0л..и всички спорове ще преключат много бързо.Аз поне не се сещам коя астра в БГ , атмосферна ще даде 13.4-13.5 на 400м. А хонди вече взеха да я появяват с такива времена и със стандартни мотори.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изглежда има бързи астри на 400м като говорим за тунинговани автомобилиhttp://video.mail.ru/mail/wertel88/3/6.html сега ще кажете прекалено е тунингована http://video.mail.ru/mail/wertel88/3/7.html ето още едно http://video.mail.ru/mail/wertel88/3/4.html и тук

срещу хонда не се заяждам нито нищо просто показвам, че има и бързи астри нито хонда нито опел са най-бързите коли има клипове кадето и астра пада обаче вие като чели си мислите че вашите коли са най-бързите немога да ви разбера какво против опел имате та само плюете имам приятели който са карали хонди(фенове) качват се на астра и казват брато много по хубава и удобна е от мойта ще си я сменям пак казвам НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОЙ ! ;)
Колега не се обиждай но ако погледнеш в тунинг бг според теб кой твърди, че му е бърза колата модата в момента е корса с Ц20-ка и е най бързата така, че спри да си мислиш, че ния се хвалим много май даже и е обратното нищо не казвам бързи са ц20те спор няма имат иникален вартящ момент някаде май им беше около 200 ако не се лъжа имам чуството, че пак ще се почнат кавгите между сектите дано не съм такъв пророк :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е доста стара, нека спрем спора преди да е достигнал горещата точка;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...