Jump to content
whiteboy

нормално ли е ?

Recommended Posts

хонда сивик д13б2 на газ с гуми 185-60/15 на 170 започва да повишава градусите си и отива да прегравя ... а иначе нямам никакви проблеми с температурата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никоя кола не е нормално да прегрява колека,щом го прави на 170 :D , ще го прави и когато я изфорсираш на място ,виж на колко ти се включва перката ,да не би нещо датчик да имаш проблемен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:cool: OFF topic, според мен трябва да се радваш че д13ка на газ прави 170 :)
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иначе до 150 няма проблем не загрява и после почва ... незнам и аз мисля че не е нормално тъй като въздушната струя охлажда антифриза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то ще охлажда ако минава антифриз през радиатора,или помпата неможе да насмогне да върти водата.предполагам е затлачен радиатора:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой знае ли как да прочиста системата от предполагаеми затлачвания (в частност - радиатора)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По бензиностанциите продават добавки за промивка на охладителната система на тях има инструкции ,но има опасност освен да почисти и да отвори някоя дупчица;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чувал съм за тях ... аз си мислех да го сваля и промия по някакав бабешки метод или нещо от сорта :)

Редактирано от whiteboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

т.1. Преди да пуснете тема, използвате Търсачката! Много вероятно е това, което искате да разберете, да е вече разисквано. т.2. Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", "Имам проблем", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩexcl.gif!!!", "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..." и т.н. Пример за добри заглавия са: "Търся ключалка за контактен ключ за АХ" т.3. При пускане на нова тема опитвайте се да бъдете крайно изчерпателни, за да няма куп въпроси отдолу, отправени от други участници. Това е във Ваша полза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...