Mickelangelo 2 #1 Публикувано 25 Септември, 2012 Колеги, къде във Варна мога да намеря такива крушки ... ( Без зеленото чорапче) Днес обиколих доста магазини и ме върнаха .. става дума за крушките за подсветката на таблото на Сивик 6 ген на самата крушка не пише нищо а от долу на плафончето пише Toshiba V-2 намерих подобни с същото плафонче но по малки крушки и на тях пише че са 1.2W и светиха много слабо .. в Гарвана ме върнаха .. нямат нищо подобно .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 25 Септември, 2012 Ако някой разполага с такива крушки мога и от него да ги купя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 25 Септември, 2012 ЛинкЛинкРазгледай тия теми, дано помогнат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 26 Септември, 2012 ЛинкЛинкРазгледай тия теми, дано помогнат От тези малките за бутоните знам къде да намеря .. но тези който са за подсветката на скоростомера оборотомера и тнт .. няма никъде и там и в гарвана .. за това питам някой някъде да е намирал такива ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #5 Отговорено 26 Септември, 2012 На Сливница до Лятно кино тракия, виж там, едииният от магазините е само за японски автомобили, виж и зад мебелната палата, успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 26 Септември, 2012 На Сливница до Лятно кино тракия, виж там, едииният от магазините е само за японски автомобили, виж и зад мебелната палата, успех И там ходих няма .. никъде ... Само в " Косер " до ЖП Гара ми казаха че някакъв тип изкупил всичките 100 БР който имали и това е .. и все пак си намерих благодарение на ДРАГИЧА ! Благодарск0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #7 Отговорено 29 Август, 2013 Темата е старичка, но и аз обиколих доста магазини. Интересува ме колко вата трябва да са оригинално тези кришки? Ако може и на мен някой да ми сподели от къде да намеря ще е страхотно. Иначе съм решил да ги заменям с Т5 (малките), открих че пасват в пластмасовата фасунга, но затова ми трябват ватовете. Ако някой пък знае точния модел по номер, за да ги търся в ибей, пак ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #8 Отговорено 29 Август, 2013 ...Оппа, открих, че и на аварийките и реотана също са "out of order" . Като ги видях пък те какви са, лошо ми стана. Значи горния пост важи и за тях Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #9 Отговорено 29 Август, 2013 Темата е стара но линковете са актуални все още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #10 Отговорено 29 Август, 2013 Актуални, но безполезни. Търсил съм там за където са линковете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #11 Отговорено 29 Август, 2013 Виж моргите тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове