tgerov 24 #1 Публикувано 24 Септември, 2012 Здравейте скъпи колегиНастъпи времето за лека подмяна на личния автопарк и сякаш съм се ориентирал към Сивик 8ма генерация, тъй като търся кола на около 5-6 години. Много ще се радвам ако успеете да ме насочите към какъв двигател да се ориентирам, както и според вас от къде е най-добре да се закупи колата. Имам предвид дали да е от БГ или някъде от чужбина. Ще съм ви благодарен ако оставите по някой кометар ако се сте се сбълсвали с този модел или имате опит покрай тези красавици. Разглеждайки обявите лично на мен ме блазни идеята за 1.8 втек машината.P.S : С какви глезотии е препоръчително да е оборудвана колата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wasp 5 #2 Отговорено 24 Септември, 2012 Civic 1.8 i-vtec sport Карам я от половин година и е много добра. Евтина е за поддръжка и няма слаби места като дизела.При Хонда няма възможност от голям избор на допълнителни екстри, нивата на оборудване са три и си вървят като стандартни пакети - Комфорт, Спорт и Екзекютив. Рядко се намират допълнителни екстри като кожен салон, навигация /безмислена - не работи в БГ/ и ксенон, но в пакетите има достатъчно много екстри за които при други марки се доплаща скъпо. Спорт ниво например има темпомат, климатроник, ЕСП, 17цола лети джанти, 4 ел. стъкла, ел. огледала с ел. прибиране, CD с мп3 и управление от волана, бордкомпютър, кожен волан и др. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #3 Отговорено 25 Септември, 2012 Благодаря ти за отговора и аз общо взето към такава машина съм се насочил. А бихте ли споделили относно закопуването на автомобила според вас има ли смисъл да се ходи извън БГ да се търси или и тук може да се намери читава Хонда, с оглед на това, че все пак годинките й не са повече от 5-6. Лично мен ме притеснява факта, че много често това което е по БГ автосалоните е много напудрено и често внасят блъснати коли, които в последствие кърпят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #4 Отговорено 25 Септември, 2012 Най-добрия вариант е да намериш кола закупена от представителствата тук (най-вероятно ще е и първи собственик). Колата за половината от годинките и ще е била в гаранция, може да и видиш сервизната история. По-автокъщите може би също може да се намери читав екземпляр, но там ще ти трябва по-голям късмет.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Volodya74 1 #5 Отговорено 20 Ноември, 2012 Де факто посочена като 8-ма генерация Хонда изключва възможността да е на повече от 3 години :rolleyes:/> 2009-2011 г. се води въпросната генерация. Може би си се насочил по-скоро към 7-ма? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 20 Ноември, 2012 ....има 8 генерация 2006 та по мои сметки е повече от 3 години което не изключва възможноста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deyvid 5 #7 Отговорено 20 Ноември, 2012 8-та генерация е от 2006 - 2011 , аз съм с 2.2 дизел и като цяло е доста динамична и пъргава..като екстри , най - готиното е че и комфорт модела има круз контрол , което е доста удобна функцийка, особено ако те засърби стъпалото по време на шофиране... Като допълнителни екстри са панорамния покрив, ксеноните, цвета на салона и така ! На магистрала, за месеца в който съм я карал съм излизал 4 пъти, като цяло мотора не е много шумен и не се чува толкова в купето, колкото някои други коли, които съм карал за по дълго време. Та най ми харесва ускорението в колицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tgerov 24 #8 Отговорено 3 Декември, 2012 Колеги благодаря на всички за отговорите. Вече съм горд собственик и на 8ма генерация 1.8 спорт. Малко късно пиша тук, но много задачи ми се бяха струпали на главата. Изключително много съм доволен от колата и много й се раздавам. Още веднъж изказвам моите искрени благодарности на всички, които дадоха съвети. Тези дни може да кача малко снимки да се похваля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deyvid 5 #9 Отговорено 3 Декември, 2012 Честита да ти е и да те слуша ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #10 Отговорено 8 Декември, 2012 Честито колега,добър избор,много добро дзверче.само едно не ми харесва на този двигател,разхода.ако караш повече градско ще харчи над 9,поне при мен беше така.много без аварийни и дай снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове