Jump to content
tgerov

Honda Civic 8 gen

Recommended Posts

Здравейте скъпи колегиНастъпи времето за лека подмяна на личния автопарк :) и сякаш съм се ориентирал към Сивик 8ма генерация, тъй като търся кола на около 5-6 години. Много ще се радвам ако успеете да ме насочите към какъв двигател да се ориентирам, както и според вас от къде е най-добре да се закупи колата. Имам предвид дали да е от БГ или някъде от чужбина. Ще съм ви благодарен ако оставите по някой кометар ако се сте се сбълсвали с този модел или имате опит покрай тези красавици. Разглеждайки обявите лично на мен ме блазни идеята за 1.8 втек машината.P.S : С какви глезотии е препоръчително да е оборудвана колата ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Civic 1.8 i-vtec sport :thumbs1:Карам я от половин година и е много добра. Евтина е за поддръжка и няма слаби места като дизела.При Хонда няма възможност от голям избор на допълнителни екстри, нивата на оборудване са три и си вървят като стандартни пакети - Комфорт, Спорт и Екзекютив. Рядко се намират допълнителни екстри като кожен салон, навигация /безмислена - не работи в БГ/ и ксенон, но в пакетите има достатъчно много екстри за които при други марки се доплаща скъпо. Спорт ниво например има темпомат, климатроник, ЕСП, 17цола лети джанти, 4 ел. стъкла, ел. огледала с ел. прибиране, CD с мп3 и управление от волана, бордкомпютър, кожен волан и др.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за отговора и аз общо взето към такава машина съм се насочил. А бихте ли споделили относно закопуването на автомобила според вас има ли смисъл да се ходи извън БГ да се търси или и тук може да се намери читава Хонда, с оглед на това, че все пак годинките й не са повече от 5-6. Лично мен ме притеснява факта, че много често това което е по БГ автосалоните е много напудрено и често внасят блъснати коли, които в последствие кърпят...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добрия вариант е да намериш кола закупена от представителствата тук (най-вероятно ще е и първи собственик). Колата за половината от годинките и ще е била в гаранция, може да и видиш сервизната история. По-автокъщите може би също може да се намери читав екземпляр, но там ще ти трябва по-голям късмет.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Де факто посочена като 8-ма генерация Хонда изключва възможността да е на повече от 3 години :rolleyes:/> 2009-2011 г. се води въпросната генерация. Може би си се насочил по-скоро към 7-ма?

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....има 8 генерация 2006 та по мои сметки е повече от 3 години което не изключва възможноста ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8-та генерация е от 2006 - 2011 , аз съм с 2.2 дизел и като цяло е доста динамична и пъргава..като екстри , най - готиното е че и комфорт модела има круз контрол , което е доста удобна функцийка, особено ако те засърби стъпалото по време на шофиране... :/ Като допълнителни екстри са панорамния покрив, ксеноните, цвета на салона и така :) ! На магистрала, за месеца в който съм я карал съм излизал 4 пъти, като цяло мотора не е много шумен и не се чува толкова в купето, колкото някои други коли, които съм карал за по дълго време. Та най ми харесва ускорението в колицата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаря на всички за отговорите. Вече съм горд собственик и на 8ма генерация 1.8 спорт. Малко късно пиша тук, но много задачи ми се бяха струпали на главата. Изключително много съм доволен от колата и много й се раздавам. Още веднъж изказвам моите искрени благодарности на всички, които дадоха съвети. Тези дни може да кача малко снимки да се похваля Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита да ти е и да те слуша !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега,добър избор,много добро дзверче.само едно не ми харесва на този двигател,разхода.ако караш повече градско ще харчи над 9,поне при мен беше така.много без аварийни и дай снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...