Walker Japan 65 #1 Публикувано 21 Септември, 2012 Здравейте Колеги,тези дни мисля да се забъркам в едни много големи филми.А именно искам да преместя парното на мястото на барчето!Прилагам и снимка за да схванете идеята ми. https://plus.google.com/photos/111775449213426171029/albums/5790525503894740161Най-големите ми притеснения са дали жилото за клапата на топлия и студения въздух е достатъчно дълго за да стигне до там?Дали ще може да се удължи или нагласи по някакъв начин?Нямам представа,къде отива жилото и как може да се откачи,затова моля всеки който има някакви познания по темата да помага и да обяснява кое как става! Ще бъда много благодарен на всеки един от Вас!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #2 Отговорено 21 Септември, 2012 Колега достатъчно дълго е, даже ще ти се наложи да го скъсяваш ми се струва. По-важното е дали ще пасне като ъгъл на опън но мисля че ще стане, защото има една щипка преди самото захващане и от нея тръгва на горе, така че би трябвало да нямаш проблем.А какво си решил да правиш с неговото място ако не е тайна Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #3 Отговорено 21 Септември, 2012 Колега достатъчно дълго е, даже ще ти се наложи да го скъсяваш ми се струва. По-важното е дали ще пасне като ъгъл на опън но мисля че ще стане, защото има една щипка преди самото захващане и от нея тръгва на горе, така че би трябвало да нямаш проблем.А какво си решил да правиш с неговото място ако не е тайна ПоздравиАми като стане готово мислех да напиша тема как се прави всичко,но ще издам тайната Моята приятелка ми подари Samsung Galaxy Tab и идеята да го сложа в колата.Ще го монтирам така,че да може да се маха и слага когато искам,ще го вържа към радиото на колата и говорителите.И така ще си имам едно много компактно решение за клипове,навигация,музика и кеф най-вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове