Jump to content
Walker Japan

Преместване на парното

Recommended Posts

Здравейте Колеги,тези дни мисля да се забъркам в едни много големи филми.А именно искам да преместя парното на мястото на барчето!Прилагам и снимка за да схванете идеята ми. :rolleyes:https://plus.google.com/photos/111775449213426171029/albums/5790525503894740161Най-големите ми притеснения са дали жилото за клапата на топлия и студения въздух е достатъчно дълго за да стигне до там?Дали ще може да се удължи или нагласи по някакъв начин?Нямам представа,къде отива жилото и как може да се откачи,затова моля всеки който има някакви познания по темата да помага и да обяснява кое как става! :unsure: Ще бъда много благодарен на всеки един от Вас!!! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега достатъчно дълго е, даже ще ти се наложи да го скъсяваш ми се струва. По-важното е дали ще пасне като ъгъл на опън но мисля че ще стане, защото има една щипка преди самото захващане и от нея тръгва на горе, така че би трябвало да нямаш проблем.А какво си решил да правиш с неговото място ако не е тайна :)Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега достатъчно дълго е, даже ще ти се наложи да го скъсяваш ми се струва. По-важното е дали ще пасне като ъгъл на опън но мисля че ще стане, защото има една щипка преди самото захващане и от нея тръгва на горе, така че би трябвало да нямаш проблем.А какво си решил да правиш с неговото място ако не е тайна :)Поздрави

Ами като стане готово мислех да напиша тема как се прави всичко,но ще издам тайната :D Моята приятелка ми подари Samsung Galaxy Tab и идеята да го сложа в колата.Ще го монтирам така,че да може да се маха и слага когато искам,ще го вържа към радиото на колата и говорителите.И така ще си имам едно много компактно решение за клипове,навигация,музика и кеф най-вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...