MonsterOOD 100 #41 Отговорено 4 Октомври, 2012 Neno_11 моля те снимай как е заварен шарнира! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #42 Отговорено 4 Октомври, 2012 (Редактирано) ето гоhttp://prikachi.com/images/288/5338288x.jpg Редактирано 4 Октомври, 2012 от neno_11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #43 Отговорено 5 Октомври, 2012 Благодаря за снимката!Само да уточни ме и ти да си на ясно...шарнира е заварен за носача не за полуоската! Полуоската е тази част на колата която предава въртеливото движение от скоростите (диференциала) към колелата. За стабилността на колата ти провери окачването. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #44 Отговорено 5 Октомври, 2012 (Редактирано) ехееее голям глупост съм написал,чак сега обърнах внимание!!!! Кое точно да прегледам? Гледахме амортисьорите,нямат изпуснало и не се клати нагоре надолу и доста твърдо и стегнато вози.Струва ми се че някой тампон по щангите може да се окаже?! Редактирано 5 Октомври, 2012 от neno_11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #45 Отговорено 5 Октомври, 2012 Заден голям тампон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #46 Отговорено 5 Октомври, 2012 тоест тези тампони които са на надлъжните щанги и се захващат на купето пред задните гуми,нали? Предполагам са големи кръгли и леко вдлъбнати.Доколкото се сещам от ладите,трябваше със щанга да се понадигнат или понатиснат да се види дали имат луфт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #47 Отговорено 16 Октомври, 2012 Колеги,някой може ли да покаже на снимка този голям заден тампон.Понеже в ръководството пише че трябва да е захванат с два болта за купето а при мене май липсва тази част А и луфта е доста голям като напънах със щанга.Трудна ли е подмяната и дали бих се справил сам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #48 Отговорено 16 Октомври, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31395 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #49 Отговорено 19 Октомври, 2012 Странна работа, ходих на майстор и ми изкара че по колата е наред всичко по окачването????? Тампоните били здрави,просто било по-меко........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #50 Отговорено 2 Ноември, 2012 Тогава смени майстора! Не може да е здраво всичко и да се носи наляво надясно със 120км.ч Как я гледахте на канал(стъпила колата на земята, или с подемник във въздуха. Понякога има значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #51 Отговорено 2 Ноември, 2012 Аз ще го сменя но не е целта да се вземат парите и после пак в изходно положение Гледа я и на канал и вдигната,тампоните каза че са здрави то и аз ги видях че е така но са омекнали! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #52 Отговорено 2 Ноември, 2012 Има едни тампони втрху предните амортисьори на бомбетата, говорих сега с един приятел кара като твоята Хонда и неговата при висока скорост ставаше опасна люлка. Смени ги тях и всичко заспа, не знам те как се проверяват обаче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове