sprite_ 0 #1 Публикувано 10 Септември, 2012 civic 97година, става дума за вьпросната гарнитура от д14а4 на д14а3(от 75коня на 90коня)Порьчах си номер 16176-P2A-004.,днес я сложих и имам следния проблем,ниските обороти варират от 1000-1500 и се опитва да ги свали но неможе,пробвах я вьрви чудесно,сьс запалването няма проблеми?моля да ме извините ако нещо сьм пропуснал да сменя или сложа/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Avenger 1 #2 Отговорено 10 Септември, 2012 Ресни компа на колата. Махни клемата на акумулатора за известно време и после кажи какво е станало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sprite_ 0 #3 Отговорено 10 Септември, 2012 (Редактирано) опитах два пьти по 5мин и сьщото,новата гарнитура ляга добре,почистено е преди да я сложа!като вьрна старата (металната г-ра) и без да слагам кутията с филтьра и се оправя? Редактирано 10 Септември, 2012 от sprite_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #4 Отговорено 10 Септември, 2012 А като загрее не се ли оправя , защото и мойта е д14а3 но не знаех за тази гарнитура но се оказа , че предишния собственик (от Германия) я беше сменил и колата студена работи на 1200-1500 оборота като загрее падат на нормалните . Имах проблем с мъркуча който връща горивото в резервоара и тогава колата работеше нон-стоп на 1200+ оборота !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #5 Отговорено 10 Септември, 2012 някое вакумче или маркуче и компа се шашка... на две коли до сега съм го правил това упражнение и проблеми съм нямал... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PESHO OT MARS 16 #6 Отговорено 11 Септември, 2012 На моята не я смених гаринтурата а резнах направо оригиналната и нямам никакви ядове с с обороти и прочие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #7 Отговорено 11 Септември, 2012 Ако гарнитурата е някаква фалшива може да дърпа въздух между колектора и дросела и от там се получава проблема.Пробвай да си разшириш оригиналната,както е направил колегата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sprite_ 0 #8 Отговорено 11 Септември, 2012 колата се оправя като махнах г-рата ,която си порьчах от булктрако,за проба затворих дросела без дори и силикон и всичко е добре? благодаря на вси4ки за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове