Jump to content
Sawyer

Питане за HR-V

Recommended Posts

Здравейте колеги!

От скоро съм собственик на Honda HR-V vtec 2001 и имам питане какво точно липсва на моя двигател и за какво служи. Ще приложа снимки защото не съм добре запознат с терминологията и едва ли ще мога да опиша. От сравняване с хондата на мой приятел установих че липсват 2 маркуча и нещо като датчик но за какво служат нямам идея. Предполагам че и за това свети MALFUNCTION INDICATOR LAMP-a. Иначе от карането на колата до сега съм установил някакъв проблем с управлението или ускорението на колата.

Благодаря Ви предварително.

 

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рециркулация на газовете. Недоизгорелите газове заедно с изпаренията от картера ти ги вкарва пак малко преди пълнителния колектор заради опазването на околната среда :) Така като гледам входа добре са го запушили така, че ако не си много голям фен на екологията можеш да си караш и така. Дори е по-добре за двигателя ;)

Редактирано от Maho

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е бащ екологичен проблем.Отдушника на картера не може да се запушва.Може да се остави отворен,но не и да се запушва.Налягането,което явно е голямо поради износени сегменти ще избие от друго място-гарнитура или семерина.Пусни си какъв да е маркуч с вътрешен диаметър,като за тръбата на капака на клапаните.СЛед време провери дали е мазна вътре.От там трябва да минават само пари на маслото.Чека на инжекциона не може да свети от там.Имаш друг проблем.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...