AeronTM 308 #1 Публикувано 4 Септември, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги.Въпросът ми е следният мисля да си търся някое крайно гърне (сигурно ще е втора ръка), но от скоро имам тая количка (първа ми е ) и не знам какви размери трябва да е и т.н . Както казах от скоро я имам колата а почти нищо не разбирам, а и нямам време да ходя да меря или пък да я карам на някой който разбира, защото съм от 8 до 23 часа на работа и затова се обръщам към вас. Ако някой си е купувал гърне като за Хонда Сивик 1996год. Хечбек 1.4i моля само да ми каже размерите ако ги помни, а аз ще се поровя в интернет да си потърся някое. Благодаря предварително ето тука гледах някакви http://eftini.com/avto-aksesoari-sportni-garneta-c-12_24.html но не знам кое би могло да стане за моята кола Редактирано 4 Септември, 2012 от βείεβ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #2 Отговорено 4 Септември, 2012 Здравей колега! Дължина на гърнето макс 35 см и накрайника 12-15 см, диаметър 14-16 см Това е за хеч. това са размерите за спортно гърне. Можеш да намериш и под 14см диаметъра ,но не ти го препоръчвам. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 5 Септември, 2012 Здравей колега! Дължина на гърнето макс 35 см и накрайника 12-15 см, диаметър 14-16 см Това е за хеч. това са размерите за спортно гърне. Можеш да намериш и под 14см диаметъра ,но не ти го препоръчвам. Поздрави.Благодаря за инфото колега. Остана да си поровя в интернет и естествено да се сетя да ми платят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове