Jump to content
AeronTM

Малък въпрос

Recommended Posts

Здравейте колеги.Въпросът ми е следният мисля да си търся някое крайно гърне (сигурно ще е втора ръка), но от скоро имам тая количка (първа ми е ) и не знам какви размери трябва да е и т.н . Както казах от скоро я имам колата а почти нищо не разбирам, а и нямам време да ходя да меря или пък да я карам на някой който разбира, защото съм от 8 до 23 часа на работа и затова се обръщам към вас. Ако някой си е купувал гърне като за Хонда Сивик 1996год. Хечбек 1.4i моля само да ми каже размерите ако ги помни, а аз ще се поровя в интернет да си потърся някое. Благодаря предварително :)ето тука гледах някакви http://eftini.com/avto-aksesoari-sportni-garneta-c-12_24.html но не знам кое би могло да стане за моята кола

Редактирано от βείεβ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега! Дължина на гърнето макс 35 см и накрайника 12-15 см, диаметър 14-16 см Това е за хеч. това са размерите за спортно гърне. Можеш да намериш и под 14см диаметъра ,но не ти го препоръчвам. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега! Дължина на гърнето макс 35 см и накрайника 12-15 см, диаметър 14-16 см Това е за хеч. това са размерите за спортно гърне. Можеш да намериш и под 14см диаметъра ,но не ти го препоръчвам. Поздрави.

Благодаря за инфото колега. Остана да си поровя в интернет и естествено да се сетя да ми платят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...