Dimitrov93 12 #1 Публикувано 4 Септември, 2012 Най-накрая се сдобих с желаната решетка, много и се радвам хаха ) , само че искам тази сребриста лайсня да я пръсна черна трябва ли нещо по специално да използвам, обезмаслители, шкурки или просто взимам един черен спрей и я пръскам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanibal_ 1 #2 Отговорено 4 Септември, 2012 (Редактирано) значи решението е следното: взимаш си малко водна шкурка, изтъркваш до бяло естествено с вода, грундираш със спрей и след това боядисваш с черен спрей. резултата е УааааааУ. успех колега Редактирано 4 Септември, 2012 от Dragi4 Не цитирайте предходното мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #3 Отговорено 4 Септември, 2012 Търкането до "бяло" си е тегаво... не е тънък този лъскавия слой. Поне при мен не бешеНо дори само да го матираш, после основа за пластмаса и отгоре спрей - става чудно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 987 #4 Отговорено 4 Септември, 2012 (Редактирано) Ако лайсната е метална и е само тя облепи добре навсякаде около нея като начало ако няма да я сваляш като я боядисваш.Ако не го направиш , рискуваш да пръснеш леко някой детайл.Вземи шкурка примерно 700-800 размер.Не е нужно дори да е водна.Мини я 1-2 пъти да се понадере лекичко.Забърсваш със мокър чист парцал и изчакваш да изсъхне.Пръскаш грунд 2 ръце много тънки слоеве като гледаш да няма стечки.После нанасяш боята пак 2 тънки слоя.Накрая взимаш лак и пак като грунда и боята 1-2 ръце.Ако имаш стечки не ги пипай , че става по-зле.Ако кацне някоя мушичка съшо.Не е въобще трудно , така че успех.Ако си решиш да боядисваш решетката и тя е пластмасова си има грунд за пластмаса иначе рискуваш да се нацепи или направо на люспи да изпопада боята. Редактирано 4 Септември, 2012 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #5 Отговорено 4 Септември, 2012 здравейте, аз имах същата решетка, предлагам ти да я свалиш от бронята, измий я, купи си черно фолио, премахни мрежичката да ти остане хромираната част, отрежи по голям правоъгълник фолио - премахни родложката му и го залепи цялото върху лицевата част на решетката, оформи и залепи до колкото можеш, направи прорез в средата вземи пистолет за горещ въздух или сешоар нагрей крайщата и ги разпани и огъни отвсъкъде. не си шкури хрома това не подлежи на боя освен грунд трябва и друга химия - това са излишни пари. Аз моята доста си играх да я грундирам да я шкуря да я боядисам и т.н. и веднъж залепих тиксо и като го отлепих падна боята. съвета ми е фолиото, ако ти неуспееш да го направиш нека ти го направи някой с чалъм. не се ядосвай ако неможеш от първия път.предимството е че можеш да смениш фолиото когато решиш и няма да имаш драскотини и ще ти е хромирана пак - дори така ще я предпазиш от камъчета. фолиото ще ти излезе дори под левче късмет в начинанието ако решиш този начин. Поздрави: Илко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #6 Отговорено 4 Септември, 2012 Това сега спортно или тунинг е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #7 Отговорено 5 Септември, 2012 Мерси хора!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #8 Отговорено 12 Април, 2013 Ето резултата след 2 часа работа пред блока ) Като за първи път съм доволеен хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lilqka 2 #9 Отговорено 19 Април, 2013 Ако кажеш и от каде може да се намери такава решетка ще е супер... Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове