Jump to content
miso25

Плюсове и минуси за Акорд 7-ген 2.2 ctdi

Recommended Posts

Здравейте. Извинявам се предварително, но имам следните въпроси и ще съм благодарен ако някой може да ми даде отговори на тях. Интересувам се от покупка на Акорд 7-ма генерация. Колата е някъде около 2005г с двигател 2.2 ctdi, втора употреба.

1.Въпроса ми е до колко са проблемни или безпроблемни тези двигатели

2. Като подръжка как са - катрал съм японски коли и знам, че някой части са им доста скъпички.

3. И тези ли коли страдат от "стандартните" неща - помпи, дюзи, турбина, рейка? Какви са им ориенировъчните цени като нови или като се ремонтират?

4. И те ли са с демпферен маховик??? Често ли се скапват? Цена ориентировъчна ще бъде хубаво Публикувано изображение.

5. Какви други слаби места имат, които могат да развалят настроението от шофирането Публикувано изображение? На какво човек да обрърне внимание при един оглед?

Знам, че кола втора употреба си е късмет Публикувано изображение и още повече взета в БГ, но ще съм благодарен на насочващи отговори.

Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един савет,ако искаш да си хванеш пеперутка взимай.а за цените няма да говорим

Редактирано от need for speed

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пеперудка не съм карал, имал съм Митцубиши Галант и Нисан Примера, но и двете са били бензин и в последствие на газ. Знам, че цените са им соленички ако нещо се скапе та по твоя отговор да съдя, че тук става въпрос за "резачка" Публикувано изображение. Иначе ако се уцели на двигател читави ли са???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...