`Jack13` 10 #1 Публикувано 1 Септември, 2012 Колеги ,тъй като ми е писнало вече от л******ини в тая държава,искам да помоля за малко информация относно двете състезания ,наблюдения,организация и най-важното на кое от двете ще има повече хондаджии.Вече съм супер объркан на кое от двете да отида.Има ли някаква организация относно клуба дали се събирате да сте заедно някъде.Защото по оскъдната информация ,която прочетох във форума на tuning.bg ,на Кондофрей са повечето гаражни улични звезди и разни румънски улични състезатели ,а на Божура са повечето про-тунери като HEED AUTO ,DRAGPOWER и Киров с неговите "играчки".Ще съм много благодарен за малко информация и още повече щастлив, ако сектантите сте някъде заедно,че да се присъединя и аз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #2 Отговорено 1 Септември, 2012 Днеска на Божура беше екстра,всичко мина нормално и спокойно. Бяхме 4 хонди .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 1 Септември, 2012 Какви времена даде Живко с Х22 Сивика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #4 Отговорено 2 Септември, 2012 (Редактирано) 13.8х това е от сутринта Редактирано 2 Септември, 2012 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #5 Отговорено 2 Септември, 2012 (Редактирано) Живко 13.8 не му зареждаше алтернатора и караше на акумулатор. Сток-б16-14.816 Д16-малък витек турбо 13.491 Б16 турбо 12.8 Редактирано 2 Септември, 2012 от fakel4e 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #6 Отговорено 2 Септември, 2012 на кой е сток б16ката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #7 Отговорено 2 Септември, 2012 (Редактирано) Това време го даде на варел със сликове. По колата има само кутия от Б18, спортен филтър и генерация на 63 всичко други е сток! Със интериор и обикновени гуми дава 15.1 със салона и задна броня! Колата е на краси една 5 сивик хеч пръсната на филер намръщена.Иска също старт със Кало, а той все му отказва! Редактирано 2 Септември, 2012 от chris_barnes Така е, щот Кало е бъзливец! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #8 Отговорено 11 Септември, 2012 Не отказвам старт, но не на 200м. Айде да излиза Б16ката срещу стоковата 18ка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове