Jump to content
JDM as Fuck

УНИКАЛЕН ДЕЛ СОЛ !

Recommended Posts

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеКолеги и тъка както бях казал черната перла никой не я купи (сивика) Дел Сола излиза на пазара ... Момчета като го видях сълзи ми потекоха както и сега в момента , че трябва да се продаде ... Снимките са при момчето с платформата което го докара тези дни като се прибере вкъщи ще се измие и изчисти , че вътре хем му казах да не качват гуми той го е напълнил до горе с гуми ама поне кашони е сложил даже и документите нему взех 1996 година е 125 кс с климатик и 2-дин кожен салон УНИКАЛНА Е утре ще уточня екстрите и точно кой двигател е Публикувано изображение Ето и Снимките .... ЦЕНА 6000 лв с лек коментар на място ...Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеКолата е с мотор D16Y8 17-ки джанти с много добри гуми , спортно окачване с реголиране на пружините доста твърдо не знам все още на коя фирма е окачването , Тунинга ИМА ДОКУМЕНТИ , ел. стъкла , ел.огледала , аларма , има 2 СТърт бара на които си ПИШЕ ХОНДА - СИВИК/ЦРХ преден горен и заден горен , Има 1-дин касетофон (Caliber RDM 610) и Телевизор (на нас ни беше казано че е 2-дин) има някакъв голям уред на който показва до 11-хиляди оборота температура на водата налягане на маслото и още 1 , Плазмени километражи , Сменени са колоните у вратите от зад също са сложени 2 JBL , на всички стелки на колата си пише ЦРХ ...... НЯМА КЛИМАТИК и 2-ДИН за това ЦЕНАТА Е 5600 лв :) !!!Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение5300 лв ....Публикувано изображениеЦЯЛ град лиги им текът като я видят , само тук не се харесва колата ..... (ИЧ МИ НЕЕ !!!!) ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ 0895779680 не е моя на БАЩА МИ Е !!!!

Редактирано от Dragi4
  • Надолу 25

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки на окачването и гърнето има в карс.бг ето и линк карс.бг за вас цената е 4500 лв!!!!

• Надолу 5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ключ на темата колата замина за Берковица .... ( Изпуснахте страшна кола :D )

• Нагоре 1
  • Надолу 7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...