Jump to content
Джо

Части и ремонт на климатик на HONDA CRV II

Recommended Posts

Здравейте,в началото на август климатика на Хондата ми спря да работи. Модела е Honda CRV II ( 2002г. ).След направена диагностика се оказа, че трябва да се сменят бобината и лагера на компресора.Имам следните въпроси:- мога ли от магазин да си поръчам въпросните части и ако да - моля да ме насочите към такива магазини.- посъветваха ме да си потърся евентуално компресор - комплект, втора употреба, но със здрави и работещи лагер и бобина, разбира се. Бихте ли ме насочили къде да търся?Много ще съм благодарен ако ме посъветвате.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Denso 10SR15C, 10SR17C PV7 ти е компресора или Keihin HS110R PV7?

Редактирано от Markony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Denso 10SR15C, 10SR17C PV7 ти е компресора или Keihin HS110R PV7?

Здравей! Всъщност не знам какъв е типа на компресора. Попитах на няколко места, но ми казаха само, че всички Хонди CR-V II, 2002-2006 , 2.0 имат едни и същи компресори. Ама никой не ми казва какъв тип са.Аз не мога да видя без да разглобя половината предница, защото компресора е заврян на много гадно място. Дали някой може да ми каже какъв е типа на компресора?Всъщност след много ровене намерих това:My linkДали е правилното нещо? Ако е, значи модела е HS110R.Дали е така? Редактирано от Джо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се наложи да легнеш отдолу...3 типа компресори съм виждал на ЦРВ-2 и не мога да гадая.Освен това шайбата и лагера и може да са още 2 типа,те не са към марката компресор,а към колата,та голяма мацаница де....шайбата трябва да е 7 канална.Електромагнита е някъде 120 лв,лагера 30-80,труда 50-100лв.Не ми е ясно защо в сервиза не са го отремонтирали.Или те само диагностика правят?Отделно Кейхина много рядко дефектира,бих казал че е железен,макар че има и по-добри от него.Денсото по се чупи.АКо не намериш свестен майстор ,го свали и по еконта....При свален компресор е хубаво да се сменят гумички и прахоуловители,както и о-пръстенчета,че така и така е свалено...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...