ProLine 0 #1 Публикувано 23 Август, 2012 Здравейте колеги , имам следния проблем и се надявам някой да успее да ми помогне . Карам сивик 5 ген. и изведнъж ми светна лампата на еърбега .. :Х ... и след като сложа колана не загасва . Ако някой се е сблъскавал с този проблемец нека сподели и да видим какво може да се направи по въпроса . Благодаря ви предварително !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wasp 5 #2 Отговорено 23 Август, 2012 Причините за този проблем могат да са много, иска диагностика и то не при гаражен майстор. Щом лампата свети постоянно SRS не работят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #3 Отговорено 24 Август, 2012 И при мен се случи веднъж да светне - запалих и тръгнах без да изчакам всички лампи да изгаснат и тази за SRS остана да свети (без никаква друга причина). Наистина има тема за гасенето на тази лампа - при мен се получи точно както е описано и от тогава не се е обаждала (вече след палене изчаквам да изгаснат всички лампи около 4-5 секунди и тогава тръгвам). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове