Jump to content
Беселин

Нова концепция от ХОНДА

Recommended Posts

http://www.autoclub....enu=16&id=10296Някой да знае нещо повече?п.п.Колеги има ли някаква тема или раздел с новини за Хонда?Някъде където да се публикуват статии да се обсъждат новосте и развитието на марката.......такива неща.С тая търсачка нищо не намирам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно звучи, но нещо много малко инфо има в тая статия..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.autoclub....enu=16&id=10532В по-горната статия пишеше, че Хонда ще представи автомобилна новост(странно мисля, че съм виждал този подвижен стол и друг път), но това което виждам не ме впечатлава особено.Може би защото си мисля, че този продукт няма да достигне до нас. А това нещо може да е мобилна новост, но не и автомобилна ;) Редактирано от Беселин

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ето нещо ново по въпроса:http://www.caranddriver.com/news/honda-concept-s-auto-showsКонцепцията Honda S спечели първото мястоКонцепция на Honda S , които видяхме тази година в Пекин през април миналата година, спечели първото място в категорията на концептуални автомобили в конкурса Automotive 2012, организирана от Германския съвет дизайн. В конкурса на 2012 г. имаше повече от 350 номинации с продукти от автомобил в света Concept S, спечели първо място, благодарение на интелигентен дизайн на формата, която е интегрирана хармонично в градската среда.Concept S ни покаже как ви харесва новата компания MPV. Масово производство на модела е насрочено първоначално за китайския пазар чрез компанията Dongfeng Honda Automobile Co, през 2013 г., и след това ще последва освобождаването на други пазари.Името идва от думите "стилно", "Смарт" и "изненада и приема хибридна задвижваща система, предлагаща според компанията, удоволствие от шофирането и отлични екологични показатели.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...