HondaTypeS07 0 #1 Публикувано 20 Август, 2012 Хонда сивик 2.2 дизел 2006,само сутрин при студена кола пропушва бял пушек и след това няма никакъв.Какъв е проблема и решението,колеги.Благодаря Ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #2 Отговорено 20 Август, 2012 Бяло може да пропушва от не добре изгоряла нафта,което се дължи на лошо гориво или не добро възпламеняване на цилиндъра.Решение от тук трудно мога да ти дам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaTypeS07 0 #3 Отговорено 1 Септември, 2012 Бяло може да пропушва от не добре изгоряла нафта,което се дължи на лошо гориво или не добро възпламеняване на цилиндъра.Решение от тук трудно мога да ти дамдемек може някая дюза да не е наред,така ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 2 Септември, 2012 Един от вариантите и най-вероятен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 3 Септември, 2012 А възможно ли е да е подгревна свещ евентуално по-трудно да пали някой цилиндър? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 4 Септември, 2012 (Редактирано) Едва ли.. При дизел 2006г. системата със сигурност е комънрейл, а там свещите заработват само при минусови температури .. Редактирано 4 Септември, 2012 от mar_tod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaTypeS07 0 #7 Отговорено 10 Септември, 2012 дима е бял с аромат на масло-изгоряло масло или нещо подобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #8 Отговорено 10 Септември, 2012 А може и гумички ,сутрин докато още са студени и твърди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaTypeS07 0 #9 Отговорено 10 Септември, 2012 А може и гумички ,сутрин докато още са студени и твърдина клапаните ли ? чуда се какви действия да предприема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #10 Отговорено 10 Септември, 2012 Кви гумички кви 5 лева......почни от дюзи какво има да се чудиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wasp 5 #11 Отговорено 12 Септември, 2012 Аз досега не съм видял дизел да не пуши.Колега, данните които си дал за колата са доста скромни и едва ли ще има някой от форума да ти даде точен съвет и отговор. Ако колата ти върви и не гори маслото карай спокойно и не го мисли, ако не трябва да посетиш сервиз! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaTypeS07 0 #12 Отговорено 27 Септември, 2012 Аз досега не съм видял дизел да не пуши.Колега, данните които си дал за колата са доста скромни и едва ли ще има някой от форума да ти даде точен съвет и отговор. Ако колата ти върви и не гори маслото карай спокойно и не го мисли, ако не трябва да посетиш сервиз! Успех!това за горенето на маслото не е баш така,защото по книжка си дават да гори масло на 10 000 15 000 300-500гр зависимост от шофирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове