HondaFan87 1 #1 Публикувано 19 Август, 2012 Здравейте, имам един въпрос относно колата ми.Значи като се запали работи неравномерно, на 500,800, 1000 оборота и така ги мени.Главата е шлайфана и е сменена гарнитурата, че беше издухана и гореше вода и пак така си прави.Възможно ли е от компютъра да прави така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 19 Август, 2012 Не е възможно да е от компа!Пиши в търсачката "обороти", "празен ход" или нещо от сорта и глей кВи отговори изскачат!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #3 Отговорено 21 Август, 2012 Като загрее оправя ли се? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #4 Отговорено 23 Август, 2012 Като загрее оправя ли се?Най-вероятно е от машинката за празен ход.Засега са е дръпнато малко жилото на газта и са по-добре оборотите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #5 Отговорено 26 Август, 2012 Като загрее оправя ли се? Най-вероятно е от машинката за празен ход.Засега са е дръпнато малко жилото на газта и са по-добре оборотите. Тегли от някъде въздух, аз сега взех колата от сменена гарнитура и е същата работа , обаче проблема при мене е, че свалих всм.колектор и дросела да го чистя и дросела беше със няква гарнитура , която излезе на парчета. Но да знаеш, че не е сериозен проблем, ако не смениш гарнитурата на Всм. Колектор ще прави така тъй, като един път смачка ли се ... нова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #6 Отговорено 27 Август, 2012 Кое не е проблем, че смуче въздух през изпуснала гарнитура?! А филтъра за какво са го сложили?Колега chester87 това с жилото не е решение а замазване на проблема Провери винта за празнихя ход да не се е разхлабил и да се е развил до край. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #7 Отговорено 31 Август, 2012 Кое не е проблем, че смуче въздух през изпуснала гарнитура?! А филтъра за какво са го сложили?Колега chester87 това с жилото не е решение а замазване на проблема Провери винта за празнихя ход да не се е разхлабил и да се е развил до край.Утре - 01.09. я давам за диагностика да го разберат от какво е.Вече провериха електрониката - не е от нея.Казват ми, че може някоя дюза да е запушена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFan87 1 #8 Отговорено 3 Септември, 2012 Проблемът се оказа незацепен правилно ангренажен ремък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове