gendov 31 #1 Публикувано 13 Август, 2012 Здравейте колеги! Появи се масло при свеща на първият цилиндър, двигател д16 з6. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 13 Август, 2012 О-пръстените на капака на клапаните - с това започни. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #3 Отговорено 13 Август, 2012 Капака беше свален и този пръстен беше намазан със силикон, но и това не помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #4 Отговорено 14 Август, 2012 мисля че има и гарнитури при самата свещ долу . И при мен омаслява резбата на свеща , въпреки че сменях гумичките на капака на клапаните.Как се сменят нямам идея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ritmoblus 1 #5 Отговорено 27 Август, 2012 Същият проблем, имам при една от свещите. Пороблема е при свещите иначе и самата трабичка щеше да е омазнена. Нека каже някой по компетентен колега.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #6 Отговорено 27 Август, 2012 Здравейте колеги , аз имах същия проблем малко масло при свещите смених гарнитура капак със О-пръстените те вървят комплект със гарнитурата и нямам проблеми сега. Взех гарнитура на виктор рейнц. Надявам се да съм помогнал. Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #7 Отговорено 11 Септември, 2012 (Редактирано) След смяната на О-пръстените всичко се оправи.Благодаря на всички които се включиха в темата.Поздрави! Редактирано 11 Септември, 2012 от gendov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsuchiya 4 #8 Отговорено 12 Септември, 2012 Темата си е за'Избрано от технически въпроси'. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове