honda lyd fen 0 #1 Публикувано 13 Август, 2012 СЛЕДНИТЕ НЕЩА:-ЖИЛА ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА-КАБЕЛИ ЗА СВЕЩИ-АПАРАТИ ЗА ДИСКОВИ СПИРАЧКИ 2БР-РЕМЪЧНИ ШАЙБИ 3БР-ПЛАСТМАСАТА КОЯТО Е ОКОЛО УРЕДИТЕ НА ТАБЛОТО-СПИРАЧНИ МАРКУЧИ-ABS ДАТЧИЦИ ЗАДНИ(ЗА БАРАБАН)МОЛЯ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩ ДА МИ ЗВЪННЕ НА 0888326489 МИТКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda lyd fen 0 #2 Отговорено 31 Август, 2012 СЛЕДНИТЕ НЕЩА:-ЖИЛА ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА-КАБЕЛИ ЗА СВЕЩИ-АПАРАТИ ЗА ДИСКОВИ СПИРАЧКИ 2БР-РЕМЪЧНИ ШАЙБИ 3БР-ПЛАСТМАСАТА КОЯТО Е ОКОЛО УРЕДИТЕ НА ТАБЛОТО-СПИРАЧНИ МАРКУЧИ-ABS ДАТЧИЦИ ЗАДНИ(ЗА БАРАБАН)МОЛЯ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩ ДА МИ ЗВЪННЕ НА 0888326489 МИТКОявно никой НЕ иска да му се подарява..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #3 Отговорено 1 Септември, 2012 за каква хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #4 Отговорено 1 Септември, 2012 за сивик купе96г(d16y8) (в заглавието го пише)!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #5 Отговорено 2 Септември, 2012 Ако вече не е късно,тази пластмаса около уредите ще ми свърши работа колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
geri_5g 1 #6 Отговорено 2 Септември, 2012 ха ха и аз му писах лични за тая пластмаса ама май не е сериозен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #7 Отговорено 3 Септември, 2012 аз преди няколко дни за кабелите ама няма отговор .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adashe 1 #8 Отговорено 10 Септември, 2012 ха ха и аз му писах лични за тая пластмаса ама май не е сериозен !много си е сериозен, що не му звъннахте на телефона - посочен е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adashe 1 #9 Отговорено 10 Септември, 2012 СЛЕДНИТЕ НЕЩА:-ЖИЛА ЗА РЪЧНА СПИРАЧКА-КАБЕЛИ ЗА СВЕЩИ-АПАРАТИ ЗА ДИСКОВИ СПИРАЧКИ 2БР-РЕМЪЧНИ ШАЙБИ 3БР-ПЛАСТМАСАТА КОЯТО Е ОКОЛО УРЕДИТЕ НА ТАБЛОТО-СПИРАЧНИ МАРКУЧИ-ABS ДАТЧИЦИ ЗАДНИ(ЗА БАРАБАН)МОЛЯ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩ ДА МИ ЗВЪННЕ НА 0888326489 МИТКООгромно Благодаря, и от името на един приятел благодарности за пластмасата около уредите,нещата които ги имаше Митко ми ги даде,Останаха СПИРАЧНИТЕ МАРКУЧИ, един диск за d16y8 (не съм го чел още) Ако на някой му трябват нека звънне 0887548805 Борис 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 10 Септември, 2012 Звънкайте му защото не е от редовните във Форума , но е пич 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
progrip 1 #11 Отговорено 16 Октомври, 2012 Здравей Колега имам огромна нужда от ляв спирачен маркуч (шофъорския) понеже в движение десния изпраска а левия е с обелена гума която е огоре . Ще съм много благодарен ако може да се възползвам от него . 3 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове