Plamen_ni 0 #1 Публикувано 13 Август, 2012 Днес ми светна чека. Колата върви както обикновено без никаква промяна. Ще ходя на диагностика, но малко ми е притеснено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #2 Отговорено 13 Август, 2012 Възможно ли е да свети заради акумулатора, понеже е трагичен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #3 Отговорено 13 Август, 2012 Преди малко купих експресно акумулатор на Бош и след смяната лампичката изгасна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #4 Отговорено 13 Август, 2012 След смяна просто си изчистил записаната грешка, ако има проблем пак ще светне, но не е и невъзможно да е заради скапания аку в момент на палена ако много му е падал тока и оттам компа да е записал няква грешка, ама всичко тва са догатки, ще си покаже тея дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #5 Отговорено 13 Август, 2012 (Редактирано) След смяна просто си изчистил записаната грешка, ако има проблем пак ще светне, но не е и невъзможно да е заради скапания аку в момент на палена ако много му е падал тока и оттам компа да е записал няква грешка, ама всичко тва са догатки, ще си покаже тея дни От акумулатора е (и дано да е така). Трудно пали от известно време, а все пак сме лято. Онзи ден включих фаровете, касетофона и забелязах, че светлините на таблото почти не се виждаха, след което спрях само радиото и пак започнаха да светят що-годе добре. Много беше зле стария акумулатор. Сигурно не е могъл да зареди алтернатора. Редактирано 13 Август, 2012 от Plamen_ni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #6 Отговорено 20 Август, 2012 След смяна просто си изчистил записаната грешка, ако има проблем пак ще светне, но не е и невъзможно да е заради скапания аку в момент на палена ако много му е падал тока и оттам компа да е записал няква грешка, ама всичко тва са догатки, ще си покаже тея дни Оказа се прав. Вчера пак ми светна чека. Днес сутринта на компютъра показа, че свещите са за смята и че нещо не е наред с горивната смес (ще ходя при газаджиите за настройки). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didi_0707 0 #7 Отговорено 30 Август, 2013 колеги кажете как се открива грешката на чека, някаква букса се дава на късо ако може със снимки, благодаря прдварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #8 Отговорено 30 Август, 2013 Колега прочети тук : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113599 Ако имаш руското ръководство отиваш на стр.171 и четеш до стр.173. Ако го нямаш ръководството първо си го свали от тук : http://dox.bg/files/dw?a=9b4c925be4 Дано съм бил полезен. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове