Sc00by 4 #1 Публикувано 11 Август, 2012 А привет на всички въпросчето ми е следното, голяма ли играчка е поставянето на такива фарове на предната броня или не е много голяма, тъй като имам мерак да си сложа някви светлини там , но изобщо от токове не разбирам ) И съответно ако е възможно за каква пара говорим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 12 Август, 2012 Аз минах по този път и определено си заслужава. Карах в много гъста мъгла само на ксенон и е ужасно. Не съм ги слагал аз, взеха ми 70лв. Но монтажа не ми изглежда сложен. Фабрично няма прекарани кабели. Ако искаш да ползваш оригиналната инсталация ще ти трябва това: Но разплитането и проследяването не е много лесно, по-лесния вариант е да вземеш само релетата копчето и фаровете и да си прекараш едни по-дебели кабели и да им сложиш два бушона. Има вариант да ползваш фарове за мъгла от Megane 2, но там инсталацията е по-сложна, но мисля, че фаровете са по-добри от тези на Хонда. Изглеждат ето така: Мога да ти снимам нещо което те интересува по моята инсталация 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #3 Отговорено 12 Август, 2012 Изглеждат чудесно наистина , но лошото е ,че аз от жици и токове нищо не разбирам ама нищо такаче по добре да ме пратиш в сервиз или при някой където знае кво що да се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 12 Август, 2012 Ами на мен ми ги монтираха във Враца, майстора е много добър и голям перфекционист. Но за София за съжаление не мога да ти кажа при кой да идеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 12 Август, 2012 аз си мисля че има оригинална инсталация англичанките може да нямат но японските имат и работата е болт он Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #6 Отговорено 12 Август, 2012 При англичанките няма - 100% сигурно, проверено е многократно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #7 Отговорено 12 Август, 2012 Някой от София който разбира от токове да драсне в темата ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #8 Отговорено 12 Август, 2012 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=72402&st=0&p=1057273103&hl=+%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%20+%D0%BC%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B0&fromsearch=1&&do=findComment&comment=1057273103А как мислиш да ги включваш/изключваш - заедно от бутона за задна светлина за мъгла или отделен - нов ?На моят японец - хеч - нямаше оригинална инсталация за предни халогени .Освен халогени може да сложиш и/или дневни светлини . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #9 Отговорено 13 Август, 2012 Отделно копче мисля ,че да може да ги ползвам и като дневни светлини ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #10 Отговорено 13 Август, 2012 Колега,минах по същия път и мога да ти кажа,че си е занимавка,но си струва.Само,че не съм на моя комп,за да ти пратя снимки.Трябват ти: 7-8 метра кабели,едно реле,бушонче,поялник и кабелни обувчици,може и изолир банд,но така е по-сигурно с обувчиците(мисля,че бяха 10 ст бройката),а и естествено ти трябват...Халогени Аз сложих едни малко фалшиви,но след като имам инсталация,винаги мога да ги сменя.Вързах ги към копчето за мъгла,но по-нататък ще си купя и отделно копче за халогените.А оригинална инсталация има! Във Варна в моргите имаха,цената беше около 120 лв.На мен всичко ми излезе около 25 лв и 2 дни труд в студа с един приятел,който много ги разбира електрикаджийските номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове