CLERO 8 #1 Публикувано 10 Август, 2012 кво ще кажете за това масло хубаво ли е и как ще се отрази на Д15-ка която не е много мощна ама се кара по-яко предполагам,че при всички положения е по-добро от 10W40 semi-syntetic и има ли проблем като до сега съм карал с 10w40 и сега да минавам на 10w50 благодаря ви много предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 11 Август, 2012 Ми да ти кажа аз около 90к си карах англишманката с 10в40 пак на тая фирма и си е супер. В смисъл- масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #3 Отговорено 11 Август, 2012 оо как омаза двигателчето на мой приятел пак с Хонда това масло измислено няма да ти казвам,стана вече 20 000 го чисти с истинско масло и още причернява леко.Тия вносители на японски части и масла евро 07 всички ги знаем вече,бягай далече човече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 12 Август, 2012 ми нз аз съм с. 10w40 на Q8 и го зимам от Косер от доверен човек там не е от евро07 но все пак благодаря за мненията би било хубаво още някой да даде мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове